Ελλάδα, διδάσκεις με τα θαύματά σου!

Ελλάδα, διδάσκεις με τα θαύματά σου!

Γράφουμε ιστορία ως χώρα. Πέρα από τα μνημόνια, και στο ποδόσφαιρο. Να μάθουν οι Ευρωπαίοι και όλοι οι υπόλοιποι λαοί (γιατί να κάνουμε εξαιρέσεις;) ότι τα πάντα μπορεί να γίνουν αν υπάρχει … βούληση. Γιατί να περιμένουμε το Πάσχα για να δούμε θαύμα; Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινε ούτε το μυαλό του Ιησού σε […]

Γράφουμε ιστορία ως χώρα. Πέρα από τα μνημόνια, και στο ποδόσφαιρο. Να μάθουν οι Ευρωπαίοι και όλοι οι υπόλοιποι λαοί (γιατί να κάνουμε εξαιρέσεις;) ότι τα πάντα μπορεί να γίνουν αν υπάρχει … βούληση.

Γιατί να περιμένουμε το Πάσχα για να δούμε θαύμα; Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινε ούτε το μυαλό του Ιησού σε αυτήν την εκδοχή. Να μη γίνει δηλαδή ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, να κατακυρωθεί υπέρ της μίας ομάδας, αλλά να μην τιμωρηθεί η άλλη, αν και ήταν ολοκληρωτικά δική της η ευθύνη!

Κι όμως μας προέκυψε όλο αυτό το σκηνικό στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς, αν και δεν αφαιρέθηκαν άλλοι τόσοι από τον αντίπαλό τους, ο οποίος έπαιξε και με γεμάτο γήπεδο εναντίον της ΑΕΚ! Από τα καλύτερα κι όμως… ελληνικά και το επιβεβαίωσε, το επικύρωσε με τον πιο απόλυτο τρόπο, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού.

Πρωτοφανές και… μπράβο μας. Που να τα ξέρουν αυτά οι ξένοι. Γατάκια. Γιατί να τιμωρούνται οι ομάδες; Ποιος ο λόγος; Για να χαλάσει αυτό το τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα; Δεν είμαστε καλά! Και όταν λέμε δεν τιμωρούνται όλες οι ομάδες, δεν εννοούμε και όλες. Τιμωρείται ο Ολυμπιακός, λόγω της αστυνομίας που παίζει κι αυτή μεγάλη μπάλα γιατί διαφέρει η συμπεριφορά της όπως και οι εκθέσεις της από τόπο σε τόπο. Άλλες στον Πειραιά, άλλες στην Θεσσαλονίκη, άλλες στα Γιάννινα, άλλες στο Μαρούσι.

Ούτε που τα φαντάζονταν αυτά οι ξένοι, αλλά αν έχουν τα κότσια τότε ας μας αντιγράψουν. Είναι όμως τόσο ξενέρωτοι ώστε βλέπουμε τους προέδρους της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα να κάθονται μαζί στα μεταξύ των ομάδων τους παιχνίδια. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Χώρια που μπορεί να είναι και… άοπλοι!

Και οι δικοί μας βέβαια είχαν κάνει μία τέτοια προσπάθεια, μέσω της συμμαχίας, αλλά δεν τους βγήκε σε καλό. Στην πρώτη σημαία που δεν σήκωσε ο επόπτης έμειναν όλα… φωτογραφίες και αναμνήσεις και άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη…

Πήγε πολύ όμως το αστείο και θα πρέπει να μαζευτούμε γιατί όπου νάναι έχει ξανά… πρεμιέρα του πρωτάθλημα. Θα γίνουν τώρα πιο αυστηροί οι νόμοι ώστε να εξελιχθούν και τα… θαύματα. Μη μένουμε και στα ίδια γιατί αυτό θα σημαίνει στασιμότητα. Έτσι κι αλλιώς περιμένουμε και άλλη μία απόφαση που θα αφορά όλα αυτά τα χαριτωμένα που συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Δεν χρωστάμε ένα ακόμη «θαύμα» πριν να φτάσουμε στο Πάσχα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ