Ο Μαρτίνς «έδειξε» τις αποφάσεις του και έστειλε μηνύματα εντός και εκτός Ρέντη…

Ο Μαρτίνς «έδειξε» τις αποφάσεις του και έστειλε μηνύματα εντός και εκτός Ρέντη…

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει «πειραματισμούς» και δοκιμές έως ότου κατακτήσει τον τίτλο και ο Μαρτίνς με τις επιλογές του «προειδοποιεί», «φίλους» και «εχθρούς».

Με μια πρώτη ματιά, η αποστολή που ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Αρη, δεν είναι τίποτε περισσότερο από τα… αναμενόμενα. Διάλεξε τους «καλύτερους», όπως ο ίδιος τους έχει στο μυαλό του και τους πήρε μαζί του για τον αγώνα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι κατά τι διαφορετική. Καθώς από τη συγκεκριμένη αποστολή ανάγονται πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, που επί της ουσίας δείχνουν σε μεγάλο βαθμό και το τι μέλλει γενέσθαι.

Κατ’ αρχάς, ο Μαρτίνς δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία διάθεση για πειραματισμούς. Θέλει να πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται, ώστε να κατακτηθεί ο τίτλος και μαθηματικά και εν συνεχεία θα κάνει όποιες δοκιμές έχει στο μυαλό του. Αν και ακόμη και αυτές δεν φαντάζουν πολύ πιθανές στη δεδομένη συγκυρία. Κάτι που επίσης δείχνει ότι πιθανότατα έχει πάρει τις αποφάσεις του και για το καλοκαίρι.

Στο μυαλό του προπονητή είναι πάνω από όλα η κατάκτηση των στόχων του Ολυμπιακού. Και αυτό φαίνεται ότι βάζει σε προτεραιότητα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αρη. Δείχνοντας επιπλέον ότι θέλει απόλυτη σοβαρότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μία εβδομάδα πριν, έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε φέτος τον Ολυμπιακό. Αρα, πρέπει η παρουσία των Πειραιωτών να είναι ανάλογα έντονη στο αποψινό παιχνίδι. Με τον Μαρτίνς να στέλνει ένα μήνυμα με τις επιλογές του. Ένα μήνυμα ισχυρό, αναφορικά με την κατάκτηση των στόχων, αλλά και απέναντι στους αντιπάλους των πρωταθλητών. Για το τι θα αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του Κούντε, παρά τη μεταξύ τους συζήτηση, είναι ένα σαφές μήνυμα για το μέλλον. Ταυτόχρονα με την παρουσία του Φαντιγκά στην αποστολή, ο οποίος προφανώς και έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μαρτίνς και θα συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες. Όπως και ο Βρουσάι, σε ρόλο δεξιού μπακ, με τον προπονητή να έχει κατασταλάξει ότι ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα σε μια ομάδα που έχει ανάγκη επιθετικά μπακ όπως ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας επίπεδο την καριέρα του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες επιλογές του Μαρτίνς, το γεγονός ότι έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένα σαφές μήνυμα στον Νιγηριανό, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Ανδρούτσος δεν είναι στα πλάνα του, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί δημόσια, σε αντίθεση με τον Κίτσο, που ναι μεν δεν είναι στην αποστολή, αλλά θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, καθώς τώρα άρχισε να μαθαίνει τη θέση του μπακ, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Οσο για τον Φορτούνη, είναι θέμα του προπονητή πότε θα κρίνει ότι ήρθε η ώρα να του δώσει χρόνο. Είχε αποφασίσει να τον πάρει στο Βικελίδης, αλλά μια ενόχληση του Ελληνα μέσου έφερε πίσω την επάνοδό στου στην πρώτη ομάδα. Η οποία πήρε αναβολή για κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ