Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης της Εθνικής, θα είναι κάτι…

Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης της Εθνικής, θα είναι κάτι…

Θαύματα δεν περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι με τον Πογιετ στον πάγκο. Τουλάχιστον να πηγαίνει η μπάλα μπροστά..

Καθίστε νε δείτε αυτο το βράδυ για να καταλάβετε. Ο νέος Ομοσπονδιακο τεχνικός μας είπε ότι θέλει παίκτες δεσμευμενους για τη νίκη αλλά πέραν τούτου ουδέν Δεν είναι να κακολογησετε τον Γκουσταυο Πογιετ διότι δεν μας άνοιξε τα χαρτιά του. Τι να μας έλεγε άλλωστε; Το μόνο ζητούμενο είναι αν κόντρα στη Ρουμανία θα παίξει με τρεις στόπερ η με δύο. Όλα τα άλλα είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι.

Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό να δούμε αυτούς που έπαιζαν επί Φαντ Σιπ να παίζουν και επί Πογιετ. Ούτε είναι φυσικό με τρεις προπονήσεις να δούμε αλλά πράγματα. Επειδή όμως ο νέος κόουτς μίλησε για νίκη ας επανέλθουμε στο μέγα θέμα που αντιμετώπιζε η Εθνική επί Φαντ Σιπ: Δεν ήξερε να κερδίζει. Να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και επιβάλλονται τον ρυθμό της να παίρνει τη νίκη. Αυτό ήταν το πρόβλημα κι αυτό στοίχησε στον Ολλανδο τη θέση του στην άκρη του πάγκου. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε απόψε από την Εθνική είναι κάποιο τρόπο να κάνει επίθεση. Να φέρνει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή της Ρουμανίας.

Δύσκολο να το πετύχει κανείς με ελάχιστες προπονήσεις και με απόντες παίκτες όπως ο Μασουρας και ο Τζολης. Ωστόσο κάτι περιμένουμε να δούμε πάνω σε αυτό χωρίς να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Κάτι που να μας αφήνει με την εντύπωση πως υπάρχει σχέδιο για να βγαίνουμε μπροστά. Ότι οι περισσότερες πασες δεν θα είναι παράλληλες και προς τα πίσω. Η Ρουμανία είναι μια ομάδα που προσπαθεί να συνέλθει. Βρίσκεται περίπου στην ίδια θέση με τη δική μας. Όταν λοιπόν ο κόουτς Πογιετ λέει πως θέλει δέσμευση για νίκη τότε ας δούμε τα απολύτως απαραίτητα.

Θυμίζω απλά ότι οι κεντρικοί επιθετικοί μας όπως ο Γιακουμακης, ο Παυλίδης και ο Κουλουρης κάνουν καλές χρονιές με τις ομάδες τους σκοράροντας. Μακάρι να τροφοδοτηθουν κατάλληλα και να αποδείξουν ότι μπορούν να σκοράρουν και με την Εθνική διότι, κακά τα ψέματα, κανένας δε το έχει αποδείξει.Το εύκολο γκολ είναι είδος εν ανεπαρκεια για την ομάδα μας. Χτυπητη και η αδυναμία της να απλώσει το παιχνίδι της στα άκρα του γηπέδου. Κατά τα λοιπά, διάθεση είναι περίπου βέβαιο ότι θα υπάρξει. Μόνο που αυτή υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια επί Φαντ Σιπ αλλά δεν αρκούσε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ