Άρης: Ο Ντουκουρέ βάζει «δύσκολα» στον Μπούργος

Άρης: Ο Ντουκουρέ βάζει «δύσκολα» στον Μπούργος

Η καλή παρουσία του Ιβοριανού μέσου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μεγαλώνει το δίλημμα για τις θέσεις των χαφ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς επιστρέφει και ο Σάσα.

Ο Χέρμαν Μπούργος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει κάποιες πρώτες δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι (1/5) της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι κιτρίνομαυροι θα ανεβάσουν ρυθμούς από τη Δευτέρα.

Το ερώτημα πάντως, στο οποίο φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμα απάντηση ο προπονητής του Άρη, έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Ματίγια στα αμυντικά χαφ.

Ο Ντουκουρέ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και το γκολ της νίκης της ομάδας του, ενώ και ο Σάσα έχει ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν αμφότεροι στο βασικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Ματίγια, κάτι, τέτοιο, όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η η απουσία του τραυματία Μπεναλουάν, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νοκ άουτ θα τεθεί και ο Ιτούρμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ