Capital Controls στα στοιχήματα!

Capital Controls στα στοιχήματα!

Ταβάνι 20 ευρώ στα στοιχήματα βάζουν οι εταιρείες, για να γλιτώσουν την χρεοκοπία μετά το στραπάτσο που έπαθαν με τον «άσο» του Άρη.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη και από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους και την μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Όχι γιατί κέρδισαν τον Άρη. Γιατί βούλωσαν στόματα και.. πάγωσαν πληκτρολόγια.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν ασχολούμαι με την ομάδα και δεν θα γράψω μπλοκ για τους πρωταγωνιστές. Και πάλι ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά, που δεν θα ασχοληθώ μαζί τους.

Τί να γράψεις και τί να πεις. Εδώ με πήρε ο φίλος από το Μακάο και είναι έτοιμα να κλείσουν και τα καζίνο. No more bets λένε και κλαίνε! Πάει και το Μακάο, πάει και η Μαλαισία, μηδένισαν και οι λογαριασμοί. «Καταστρόφα» που έλεγε και ο γνωστός ατζέντης Ντιμίτρι Σέλουκ.

Εδώ εγώ που έχω το κακό χούι με τον τζόγο και δεν ξέρω που θα ποντάρω αύριο. Βάζω τους κωδικούς και δεν ανοίγουν οι άτιμες οι σελίδες. Ίσως να γυρίσω στον φίλο μου, τον Σταμάτη, στο ΠΡΟ – ΠΟ. Αν ανοίξει και αυτός. Όλα είναι ανοιχτά… Δύσκολοι καιροί για τζογαδόρους.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες επιστρέφουν τα capital controls. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να σωθούν οι εταιρείες, που ακόμα πληρώνουν τον «άσο» του Άρη. Ταβάνι 20 ευρώ στα στοιχήματα θα βάλουν, γιατί οι άνθρωποι είναι για φυλακή και παλεύουν με κάθε τρόπο να γλιτώσουν τις διακοπές στο Αλκατράζ…

Διακοπές είπα; Μισό λεπτό. Και τι δεν διάβασα τόσο σε μηνύματα στην εκπομπή, όσο και σε διάφορα site για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για μυθικά μηνύματα και κείμενα. Μου έγραφε ένας: «Ηρακλή, ας είναι καλά η ομάδα σου και θα πάω διακοπές σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Πρόλαβα τον άσο στο 2,20».

Τώρα σε τι ξενοδοχείο θα πάει, δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι κόβει αστέρια και προβλέπω το καλοκαίρι να τα μετρά, γιατί πιθανότητες δίνω μόνο για ελεύθερο κάμπινγκ και με sleeping bag. Στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Μας ζάλισαν τον έρωτα τις προηγούμενες μέρες, με την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει τους παίκτες που παίζουν ασταμάτητα δύο σεζόν. Μια απόφαση πέρα για πέρα λογική, πέρα για πέρα ποδοσφαιρική, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Απλά επειδή έτυχε να ακολουθεί παιχνίδι με τον Άρη, έβγαλαν αφρούς. Έτοιμα είχαν τα κείμενα για να μιλήσουν για ντροπή και για να μην κρυβόμαστε για «ματιασμένο» παιχνίδι.

Και δεν βάζουν μυαλό. Η ιστορία αυτή με τις αποδόσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε πέρυσι στα πλέι οφ. Πρωταθλητές οι «ερυθρόλευκοι», ήθελε νίκη για Ευρώπη ο Άρης. Τελικό 1-1. ΚΟΥΒΑΣ…

Τα ίδια και φέτος στην κανονική σεζόν. Ισοπαλία από εδώ μέχρι την Θεσσαλονίκη έλεγαν και έγραφαν, γιατί και ο Άρης θα πάρει βαθμό και ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει το αήττητο. ΚΟΥΒΑΣ. Νίκη με 2-1 της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μετά τους έφταιγε το παιδί ο Κίτσος, που έσκυψε στο φάουλ.

Τα ίδια και τώρα. Με τα δεύτερα ο Ολυμπιακός. Πάρε το «διπλό» και ο μήνας έχει οκτώ. Και όσοι πόνταραν να δω πώς θα τον βγάλουν…

Καλοφάγωτα τα κέρδη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ