Βρήκαμε δεξί μπακ για χρόνια…

Βρήκαμε δεξί μπακ για χρόνια…

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μας έδειξε όσα θα θέλαμε να δούμε. Και παραπάνω…

Η Εθνική του 1-0 που αγαπήσαμε και μας οδήγησε σε επιτυχίες «καθαρίζει» στο ξεκίνημα της νέας διαδρομής με στόχο να ξεκολλήσει από τον «πάτο» που ουσιαστικά την οδήγησαν οι «γνωστοί-άγνωστοι» και να βρει ξανά τον δρόμο της.

Σαφέστατα η παρουσία μας στην προτελευταία κατηγορία της διοργάνωσης σημαίνει και μικρότερο βαθμό δυσκολίας όμως και πριν με τον απίθανο Ολλανδό και όλα όσα είχαν συμβεί τις ίδιες συνθήκες είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Εθνική που έχει στα χέρια της μια πρώτη καλή επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκοντας «ταυτότητα» και ρόλους.

Βρίσκοντας και δεξί μπακ για χρόνια! Νωρίς θα πει κανείς, από ένα ματς με αντίπαλο το Κόσοβο ίσως και υπερβολή. Είναι αλήθεια πάντως πως βλέποντας τον αγώνα της Εθνικής μας μια ματιά παραπάνω την έριξα στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο «Γιωργάκης» λοιπόν στο ντεμπούτο του με τα γαλανόλευκα (σ.σ. είχε και 3 λεπτά με την Β. Ιρλανδία) μας έδειξε όσα θέλαμε να δούμε, και ακόμη περισσότερα.

Ο 29χρονος άσος έχει όλο το πακέτο σε μια θέση που παραδόξως είχαμε ξεμείνει… Εκεί που το πρώτο ματς το παίξαμε με τον φιλότιμο αλλά όχι για πολλά-πολλά Ρότα. Ο άσος της Σέφιλντ έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο στην 11αδα μας και έδειξε πως είναι ξεκάθαρα στο χέρι του να πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του στην Αγγλία ή όπου θα μένει εν πάση περιπτώσει την νέα σεζόν.

Ο Μπάλντοκ με τις γεμάτες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και μια καριέρα που έχει συνδυαστεί με την Σέφιλντ. Ο Μπάλντοκ που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και ταχύτατος στα πόδια και την σκέψη επιθετικά. Ένας σύγχρονος μπακ που ξέρει τι να κάνει με την μπάλα στα πόδια, συνδυάζοντας τεχνική και τσαμπουκά. Δυνατός και χωρίς να φοβάται να διεκδικήσει και σε δύσκολες καταστάσεις, ανεβαίνοντας συνεχώς ψηλά για να παίξει με τον εξτρέμ που στην προκειμένη περίπτωση «έδεσε» εξαιρετικά.

Το δίδυμο άλλωστε Μπάλντοκ-Λημνιός ήταν ότι καλύτερο μας έδειξε η Εθνκή μας στο Κόσοβο, μαζί με το γκολ του Μπακασέτα βεβαίως που έκρινε (και αυτή) την αναμέτρηση. Η πρώτη «γεύση» λοιπόν για τον Μπάλντοκ ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και το σίγουρο είναι πως θα τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά και όλο και σε πιο δύσκολο και απαιτητικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ