Άρης: Τα «θέλω» του Μπούργος και η ανταπόκριση

Άρης: Τα «θέλω» του Μπούργος και η ανταπόκριση

Oι κιτρινόμαυροι κινούνται για να υλοποιήσουν τις επιθυμίες του Αργεντινού τεχνικού στον τομέα των μεταγραφών, προκειμένου να μην πιαστούν «ανέτοιμοι» ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Η «απόφαση» του CAS να μην ανακοινώσει την απόφαση του αλλά να δώσει νέα παράταση, μέχρι τις 8 Ιουλίου, σε ότι αφορά την υπόθεση Ντουρμισάι, «έλυσε» τα χέρια των ανθρώπων του Άρη, ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ο Άρης θα μπορεί να κινηθεί κανονικά και να προχωρήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη, τα γραφεία της Αλμήνης δέχτηκαν «καταιγισμό» προτάσεων για ποδοσφαιριστές, από διάφορους μάνατζερ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή κινούνται πάνω σε δυο κατευθύνσεις. Που έχουν, όμως, κοινό παρονομαστή. Θέλουν να ικανοποιήσουν, στο μέτρο του δυνατού, τα «θέλω» του Χερμάν Μπούργος σε ότι αφορά το κομμάτι των μεταγραφών.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι υπάρχει περίπτωση να τη «ξαναπατήσουν» και να παρουσιαστούν ανέτοιμοι στα παιχνίδια τους για την προκριματική φάση του Europa Conference League.

Ένας από τους στόχους, άλλωστε, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι να προχωρήσουν όσο μπορούν περισσότερο στη διοργάνωση και να πάρουν μέρος και στους ομίλους.

Αυτό που φέρεται να έχει ζητήσει, αρχικά, ο Χερμάν Μπούργος, είναι να έχουν ολοκληρωθεί κάποιες από τις μεταγραφές μέχρι και τις 28 Ιουνίου, όταν και η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να τους έχει στη διάθεση του, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, σε θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Χερμάν Μπούργος. Αναμένεται, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσουν τις επαφές προκειμένου να τους φέρουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ο Πρίσμαν. Ο Βέλγος αριστερός μπακ, που κάνει διακοπές στην πατρίδα του, αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών του Άρη. Θα περάσει, πρώτα, βέβαια, από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει και τα θέματα των ανανεώσεων. Με τα ονόματα των Ματίγια και Γκάνεα να βρίσκονται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ψηλά στη σχετική λίστα και τον πρώτο να είναι πιο κοντά στην τελική συμφωνία.

Το θετικό, είναι, πάντως, ότι οι άνθρωποι του Άρη δείχνουν έτοιμοι να μην επαναλάβουν τα λάθη των προηγούμενων ετών στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Τα οποία, βέβαια, διορθώθηκαν στη συνέχεια, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να αναγκάζεται να βάλει «βαθιά» το χέρι στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ