«Γιώργο προπονητάρα, Ολυμπιακάρα»

«Γιώργο προπονητάρα, Ολυμπιακάρα»

Ο Μπαρτζώκας δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα η οποία παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ και στόχος βεβαίως είναι να εξελιχθεί ο Ολυμπιακός ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και η επισημοποίηση της παραμονής του Έλληνα προπονητή στην ομάδα του λιμανιού, δείχνει τις βλέψεις που υπάρχουν και για την επόμενη χρονιά.

Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ανανέωσαν το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα για τρία χρόνια.

Κι αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει το μακροπρόθεσμο πλάνο που υπάρχει στη σκέψη των ηγετών της ομάδας του Ολυμπιακού, με τον Μπαρτζώκα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εφαρμογή του.

Τα πράγματα βεβαίως δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, μετά την απόλυτα επιτυχημένη φετινή χρονιά καθώς ο Ολυμπιακός κράτησε στην άκρη του πάγκου τον κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας.

Ο Μπαρτζώκας δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα η οποία παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ και στόχος βεβαίως είναι να εξελιχθεί ο Ολυμπιακός ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνουμε πως οι πειραιώτες διατηρούν στον πάγκο τους έναν προπονητή που είναι πάνω απ’ όλα οπαδός της ομάδας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωνε συνεχώς τον Γιώργο Πρίντεζη με το σύνθημα «Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» αλλά υπάρχει και… παραλλαγή του συνθήματος που αφορά τον κόουτς των πειραιωτών.

«Γιώργο προπονητάρα, Ολυμπιακάρα» μπορούν να φωνάξουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» κι αυτό ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς αναφερόμαστε σε οπαδό του Ολυμπιακού πολύ παθιασμένο με την ομάδα του λιμανιού.

Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας πηγαίνει εδώ και πολλά χρόνια και στο Καραϊσκάκη και παρακολουθεί τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας για τις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» κι αυτό φανερώνει πολλά.

Οι πρωταθλητές κράτησαν λοιπόν έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και την τεράστια πίεση για τίτλους. Κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται τον Μπαρτζώκα για να προχωρήσει και την επόμενη χρονιά και ο Έλληνας κόουτς γνωρίζει τις κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα του λιμανιού.

Δεν είναι πολλές αυτές οι κινήσεις κι αυτό επίσης είναι κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», πολύ απλά γιατί αυτός «έχτισε» την ομάδα που πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα κι έφτασε στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο μπάσκετ την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι βάσεις για να το πετύχει υπάρχουν.

Η πρώτη και ίσως πιο σημαντική κίνηση έγινε και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει τη συνέχεια.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο έχει να κάνει με την απόλυτη ικανοποίηση των οπαδών της ομάδας του Πειραιά, στο άκουσμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου κόουτς.

Το ήθελαν όλοι και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, συνεχίζουν με πράξεις για τη δημιουργία ενός ακόμα πιο δυνατού Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ