Μεγάλη τιμή να στέλνεις παίκτες στο NBA – Ο Κάνααν μπορεί να τον κάνει να… ξεχαστεί

Μεγάλη τιμή να στέλνεις παίκτες στο NBA – Ο Κάνααν μπορεί να τον κάνει να… ξεχαστεί

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρήκε αυτό που έψαχνε και ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει κάτι ακόμη καλύτερο.

Ήρθε, εκτίναξε την καριέρα του και μέσα από την σπουδαία χρονιά του Ολυμπιακού θα ζήσει ξανά το όνειρο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει στο ΝΒΑ όπως άλλωστε ενημέρωσε σχετικά τους νταμπλούχους Ελλάδας αρπάζοντας την ευκαιρία που του προσφέρθηκε και που στην τελική την κέρδισε με την αξία του και την πολύ καλή χρονιά που έκανε στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Ντόρσεϊ που είναι δεδομένο πως θα λείψει από τη νέα ομάδα του Μπαρτζώκα καθώς ήταν «βασικό γρανάζι» της όμως κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για την επιλογή του. Το ΝΒΑ είναι σε άλλη… διάσταση και ειδικά για έναν Αμερικανό που έχει περάσει αλλά δεν έχει πιάσει η πρόκληση είναι τεράστια. Όπως και η τιμή για τον Ολυμπιακό να στέλνει παίκτες στο ΝΒΑ όπως συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ όπως μπορεί να συμβεί και με τον Βεζένκοφ αν τελικά τον επιλέξει το Σακραμέντο.

Είναι προφανές πως όσο λιγότερες αλλαγές γίνονταν στην ομάδα εν όψει της νέας σεζόν τόσο το καλύτερο, ειδικά με παίκτες που είναι «κολώνες» στο πλάνο του Μπαρτζώκα όμως αυτά έχουν οι επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός έκανε θόρυβο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ξανά, οι παίκτες του αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές πρώτης γραμμής και αυτό έχει το κόστος του. Και μεταξύ μας; Και την διπλή ανάγνωση όμως καθώς όπως έρχονται οι κορυφαίοι και παίρνουν παίκτες από εσένα τόσο εύκολα πλέον σε επιλέγουν ξανά παίκτες από το πάνω ράφι όπως συνέβη με τον Μπολομπόι και αυτούς που από ότι φαίνεται γρήγορα-γρήγορα θα ακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός βλέπετε μετά από το μικρό διάστημα που χάθηκε από την κορυφή της Ευρώπης βρήκε και πάλι την δυναμική του και αποτελεί πόλο έλξης γιατί το πρότζεκτ του βγάζει υγεία και οδηγεί σε σχέδια κορυφής. Ο Ολυμπιακός που έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ντόρσει.

Ο Κάνααν είναι ικανός να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Ελληνοαμερικανό, δίνοντας και με το παραπάνω αυτά που πρόσφερε την χρονιά που τελείωσε. Ο Ολυμπιακός που είναι ξεκάθαρο πως «χτυπάει» με πλάνο και φέρνει καλύτερους από αυτούς που είχε ώστε τη νέα σεζόν να παρουσιάσει μια ακόμη πιο δυνατή εικόνα διεκδικώντας το κάτι παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ