Ο Κάνααν στο Νο 1 της λίστας για αντί-Ντόρσει

Ο Κάνααν στο Νο 1 της λίστας για αντί-Ντόρσει

Αλλαγή στο σκηνικό για την αντικατάσταση του Ντόρσει. Πέρασε τον Τόμας ο Κάαναν.

Σίγουρα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού. Το έδειξε με την πρόταση που του κατέθεσε. Η σεζόν του ήταν εκπληκτική και αυτή η σεζόν του ανοίγει την πόρτα για άλλες πολιτείες. Και ο Ολυμπιακός; Δεν έχει παρά να κοιτάζει την αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Τόμας ήταν αυτό που πράγματι «έπαιζε», όμως άλλος είναι ο… εκλεκτός. Και το φαβορί για την αντικατάσταση του Ντόρσεϊ.

Ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν συμφωνία.

Γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1991, ο Καναάν έκλεισε τη σεζόν στη Γαλατασαράι υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Πιστιόλη, αλλά την… ξεκίνησε σε επίπεδο Euroleague. Και σε ομάδα που διεκδικούσε πρόκριση στην οχτάδα, τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει την ελευθέρας του και πιάνει λιμάνι ο Πίτερς

Τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία έφεραν τον Αμερικανό γκαρντ, όπως και πολλούς άλλους, εκτός της ρωσικής ομάδας μετά από περίπου μισή σεζόν που είχε 11,8 πόντους και 1,3 ασίστ ανά αγώνα.

Στη Γαλατασαράι έκλεισε τη σεζόν καταγράφοντας 10 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο ανά ματς. Εμφανίσεις που έπεισαν τον Μπαρτζώκα να τον βάλει στη λίστα του και να τον ανεβάσει στην πρώτη θέση των υποψηφίων σε περίπτωση που ο Ντόρσεϊ αποχωρήσει.

Τούτη την ώρα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Ντόρσεϊ, αν τελικά εκείνος απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού, όπως είναι και το πιθανότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ