Η βόμβα του φορ που έγινε… Λιβάι Γκαρσία

Η βόμβα του φορ που έγινε… Λιβάι Γκαρσία

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του επιθετικού για την ΑΕΚ. Και κάπως έτσι, βαφτίζεται φορ ο Λιβάι Γκαρσία.

Καθυστέρηση. Η μοναδική λέξη που ταιριάζει για να περιγράψει κανείς το μεταγραφικό τοπίο στην ΑΕΚ. Εδώ και πολύ καιρό, η Ένωση, γνωρίζει καλά πως «καίγεται» για ενίσχυση σε δύο θέσεις. Δεύτερος κεντρικός αμυντικός και επιθετικός θα έπρεπε να βρίσκονται… χθες στα Σπάτα. Παρόλα αυτά, Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Άλβες αδυνατούν να φέρουν εις πέρας τη διπλή αποστολή τους.

Και αν στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, τα πάντα έχουν επισκιαστεί από τον Ντομαγκόι Βίντα, στο θέμα του επιθετικού τι γίνεται; Με τους Σέρχιο Αραούχο και Μιχάλη Κοσίδη έχει μείνει η ΑΕΚ, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Καθημερινά τα δημοσιεύματα για άφιξη επιθετικού δίνουν και παίρνουν, αλλά ουσιαστικές εξελίξεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Για βόμβες ακούγαμε και βόμβες δεν βλέπουμε. Και κάπου εκεί, ρίχνεται στο τραπέζι το όνομα του Λιβάι Γκαρσία.

Ξαφνικά, ο νεαρός εξτρέμ, προορίζεται για τη θέση του φορ. Δεξιά και αριστερά, μπορεί να διαπιστώσει κανείς διθυράμβους για τον 24χρονο παίκτη και το πόσο καλά θα κουμπώσει σε αυτή τη θέση υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Κανένας, ωστόσο, δεν αναφέρει πως θα αποτελέσει και ρίσκο αυτή η επιλογή με τον Λιβάι Γκαρσία. Κανονικό επιθετικό θέλει η ομάδα, όχι πειράματα στη χρονιά της «Αγιά Σοφιάς». Στη χρονιά που θα επιστρέψει στο νέο της γήπεδο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. Στη χρονιά, που ο κόσμος της σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο με τα εισιτήρια διαρκείας.

Κακά τα ψέματα τα μεγάλα ονόματα, τα μεγάλα μπαμ γίνονται με επιθετικούς. Και για αυτό «διψάει» ο λαός της ΑΕΚ. Για ένα «βαρύ» όνομα που θα φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Αλλά με τα τελευταία δεδομένα, μάλλον θα πρέπει να συμβιβάζεται στην ιδέα του διδύμου Αραούχο-Γκαρσία…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ