Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα με Μπότο – Λουτσέσκου

Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα με Μπότο – Λουτσέσκου

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να δώσει λύση στον... εμφύλιο που έχουν δημιουργήσει οι Λουτσέσκου και Μπότο, οι οποίοι βάζουν σε κίνδυνο όλη τη χρονιά του ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το Σάββατο (13/8) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας του, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά επέστρεψε στην Ελλάδα και Χαλκιδική, στη Βίλα Γαλήνη του ξενοδοχείου Porto Carras, όπως έκανε και το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα από τα βασικά προτερήματα του είναι φυσικά να βάλει τον ΠΑΟΚ και πάλι σε έναν ομαλό και ήσυχο δρόμο… Ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας, η οποία αποκλείστηκε με τη σειρά της από… ημιεπαγγελματίες, έχει φέρει έντονη γκρίνια στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων», με τους Ρασβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο να μη διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις…

Διαβάστε επίσης: O Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το χθεσινό φιλικό της Σαρίγια και μπαίνει στο αεροπλάνο (pic)

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι. Οι δυο τους είχαν διαφωνίες σε πολλά θέματα και εξακολουθούν να έχουν. Ένα από τα ζητήματα που έφερε τους δύο άνδρες στα… μαχαίρια ήταν η θέση του φορ.

Ο Ρουμάνος ήθελε να κρατήσει τον Τσόλακ στο ρόστερ του, ωστόσο ο Πορτογάλος αποφάσισε να αποκτήσει τον Τόμας, παραχωρώντας τον Κροάτη επιθετικό στη Ρέιντζερς με την οποία έχει ξεκινήσει ορεξάτος.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργήσει και η υπόθεση του Αουγκούστο… Ο Λουτσέσκου θέλει την παραμονή του… Ο Μπότο ωστόσο ψάχνει μια καλή πρόταση ώστε να τον πουλήσει και να φέρει… ρευστό στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης καλείται λοιπόν να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την κόντρα που βάζει σε κίνδυνο όλη τη σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Και ένας από τους λόγους της έλευσης του στην Ελλάδα είναι αυτός.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα συναντηθεί και με τους δύο και θα τους μιλήσει. Θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον καθένα τους, όσο και με τους δύο μαζί για να λυθεί οριστικά το μεταξύ τους θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ