Η επιβεβαίωση του καλοκαιριού για to10.gr: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ στη Λεωφόρο (pics)

Η επιβεβαίωση του καλοκαιριού για to10.gr: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ στη Λεωφόρο (pics)

Χαλασμός στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει την απόκτηση του Μπερνάρντ Ντουάρτε από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Τεράστια επιβεβαίωση για την αποκλειστικότητα του καλοκαιριού από to10.gr.

Ο Μπερνάρντ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Σε μια κίνηση που έφερε θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στα μεγάφωνα της Λεωφόρου, πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό! Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό θέμα του… καλοκαιριού από to10.gr που από τις 10 Αυγούστου σας είχε ενημερώσει για τη… ρουκέτα που ετοιμάζεται να ρίξει ο Παναθηναϊκός, ενώ σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής υπόθεσης σας ενημέρωνε έγκαιρα για τον Βραζιλιάνο και τις εξελίξεις.

Στις 10 Αυγούστου to10.gr έφερε το όνομα του Μπερνάρντ στην επιφάνεια, ενώ δύο μέρες αργότερα αποκαλύψαμε το deal μεταξύ του Βραζιλιάνου και των πράσινων και στις 14 Αυγούστου ήρθε η απόλυτη συμφωνία με τον παίκτη.

Τελικά οι εξελίξεις ήρθαν να επιβεβαιώσουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10», με τον Παναθηναϊκό να προχωρά και επίσημα στην καλύτερη και πιο ακριβή μεταγραφή του την τελευταία δεκαετία.

Ο Μπερνάρντ ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα της Λεωφόρο, όπου επικράτησε… χαλασμός από τον κόσμο, ενώ η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες από τις υπογραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ