Πιθανότατα Τρίτη ο Μπερνάρντ στην Αθήνα και… αποθέωση στο αεροδρόμιο

Πιθανότατα Τρίτη ο Μπερνάρντ στην Αθήνα και… αποθέωση στο αεροδρόμιο

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να πέσουν και οι υπογραφές με τον Μπερνάρντ, που θα έρθει στην Ελλάδα πιθανότατα την Τρίτη, με τον κόσμο να κάνει... πράσινο το αεροδρόμιο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πραγματικότητα το… όνειρο των οπαδών του. Να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή του τα τελευταία χρόνια από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου στο περιθώριο ενός αγώνα. Συνέβη νωρίτερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό, με τους πράσινους να ανακοινώνουν τον παίκτη και να φέρνουν ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10» για τη μεταγραφή της χρονιάς!

Επόμενο ερώτημα του κόσμου; Πότε θα έρθει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στην Ελλάδα. Η πιθανότερη μέρα άφιξής του είναι η Τρίτη, όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, ενώ θα υπάρξει και νέα επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ώρα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μάθει ο κόσμος πότε φτάνει ο Μπερνάρντ προκειμένου να… πρασινίσει το αεροδρόμιο για την άφιξη ενός ποδοσφαιριστή που έχει παίξει σε Μουντιάλ με την Εθνική Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνημα με νίκη ο Παναθηναϊκός

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συμμετείχε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, ώστε να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στο κλείσιμο της μεταγραφής.

Δείτε φωτογραφίες από τις υπογραφές του παίκτη, παρουσία του ίδιου, του Μπουτσικάρη και του ατζέντη του, ο οποίος είχε προαναγγείλει από χθες ότι ταξιδεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ