Προπονητή όπως ο Πάρντιου χρειαζόταν ο Άρης

Προπονητή όπως ο Πάρντιου χρειαζόταν ο Άρης

Ο καταξιωμένος Άγγλος τεχνικός μπορεί να δώσει στους κιτρινόμαυρους την ηρεμία που χρειάζονται, μετά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Άλαν Πάρντιου είναι ο νέος προπονητής του Άρη και ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη για να αντικαταστήσει τον Χερμάν Μπούργος. Πάνω από όλα, όμως, είναι ο τεχνικός που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Άρη σε πιο ήρεμα «νερά», μετά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο καταξιωμένος Άγγλος προπονητής, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που χρειαζόταν ο Άρης. Ένας τεχνικός, που δεν θα χρειαζόταν να ψάχνει κανείς σε μηχανή αναζήτησης για να συγκεντρώσει πληροφορίες. Ένας προπονητής που αναδείχτηκε κορυφαίος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Δύο γκολάρες ο Φορτούνης!

Δεν υπήρχε περιθώριο για πειράματα και είναι ξεκάθαρο ότι και ο Θόδωρος Καρυπίδης συμμερίστηκε, τελικά τη συγκεκριμένη άποψη. Κάτι που φαίνεται από την επιλογή του, σε ότι αφορά τον διάδοχο του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία.

Ο Χούλιο Βελάθκεθ ήταν και αυτός ένας «κανονικός» προπονητής. Η επιλογή του Άλαν Πάρντιου, όμως, φαντάζει πιο σίγουρη. Όσο σίγουρη, φυσικά μπορεί να είναι η επιλογή ενός παίκτη ή ενός προπονητή, καθώς καθρέφτη για τους πάντες αποτελεί ο αγωνιστικός χώρος.

Είναι όμως, σίγουρα, μια επιλογή αυτή του 61χρονου Άγγλου, που δίνει χρόνο και «αγοράζει» ηρεμία. Φυσικά και δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Πάρντιου από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, άλλωστε, τον προσέλαβε για προπονητή και όχι για «μάγο».

Δεν παύει, όμως, να είναι μια προσωπικότητα, που μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια και μπορεί να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο. Τα δυο αυτά στοιχεία ήταν πολύ σημαντικά σε ότι αφορά την επιλογή του νέου τεχνικού και τα «ζύγισαν» οι άνθρωποι του Άρη , πριν πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ένας προπονητής που δεν δίστασε να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας του, μετά από ρατσιστικά συνθήματα τα οποία ακούστηκαν. Στον Άρη οφείλουν να προστατέψουν τη συγκεκριμένη επιλογή, την δική τους επιλογή και να της διασφαλίσουν τις συνθήκες εκείνες που είναι απαραίτητες για να πετύχει.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα αλλάζει σιγά σιγά, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πάρντιου. Δεν φτάνει, όμως, μόνο ένας προπονητής, χρειάζονται και τα αποτελέσματα, για να αντιστραφεί τελείως το κλίμα. Αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα παιχνίδι κρίσιμο από όλες τις απόψεις. Που θα δώσει στον Άρη ώθηση, ψυχολογική και αγωνιστική, ενόψει της συνέχειας. Θα δώσει, όμως και στον νέο προπονητή χρόνο για να δουλέψει όπως αυτός θέλει χωρίς πίεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ