Οι δήθεν εξηγήσεις Μπένετ και ο Καμπάκοφ που είχε… σφάξει τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι με την ΑΕΚ (vid)

Οι δήθεν εξηγήσεις Μπένετ και ο Καμπάκοφ που είχε… σφάξει τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι με την ΑΕΚ (vid)

Ο Μπένετ τους... τρόλαρε όλους χωρίς να δώσει εξηγήσεις και τελικά φέρνει διαιτητή που σε παλαιότερο ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ δεν είχε δώσει τον ορισμό της αποβολής στον Λάτσι.

Δυσκολεύεσαι να έχεις την καλή διάθεση, βάσει όσων έχουν συμβεί έως τώρα, προκειμένου να πιστέψεις ότι πράγματι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος δεν γνώριζε πως ο Στιβ Μπένετ θα όριζε τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις για έναν ακόμα λόγο. Γιατί η πληροφορία κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης. Βρισκόταν ως πρώτη είδηση στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας.

Αποκλείεται, λοιπόν, ο Μπαλτάκος να μην το είδε/άκουσε ή να μην του το είπε έστω κάποιος. Σίγουρα το έμαθε και με αυτό το δεδομένο μπορεί να προχωρήσει η οποιαδήποτε κουβέντα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που το γνώριζε τι έκανε; Απολύτως τίποτα. Χθες και μετά το… πέσιμο όλων των ομάδων, πήρε τηλέφωνο τον Μπένετ και το έλυσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο αρχιδιαιτητής υπάκουσε, όπως αναμενόταν και αναίρεσε τον ορισμό του Σιδηρόπουλου. Για ποιον λόγο λοιπόν ο Μπαλτάκος δεν έκανε αυτή την τόσο απλή διαδικασία από το βράδυ της Τετάρτης; Μόνο αυτός γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Χουάνκαρ

Ακόμα, όμως, και αν πιστέψουμε πως ο Μπαλτάκος δεν το ήξερε. Ή πως πίστευε πως μέχρι την τελευταία ώρα ο Μπένετ θα αλλάξει την απόφασή του και θα βρει ξένο διαιτητή. Βλέποντας ότι δεν το έκανε, τι κάνει με τον αρχιδιαιτητή του; Τον θεωρεί ικανό για να τον διατηρήσει στη θέση του;

Μήπως πρέπει να ανοίξει πλέον η κουβέντα από την ίδια την ΕΠΟ για την επιλογή του Μπένετ ως επικεφαλής της διαιτησίας; Ο Αγγλος… κατάφερε να βάλει μπουρλότο σε όλο το πρωτάθλημα με την απόφασή του, την οποία μετά από λίγο την πήρε πίσω.

Είπε πως θέλει να στηρίξει την ελληνική διαιτησία, σαν να… προσγειώθηκε χθες στη χώρα μας. Σαν να μην είχε λάβει γνώση πως οι Big 5 δεν ήθελαν στα δικά τους ντέρμπι Ελληνες. Σαν να ζει σε ένα δικό του… συννεφάκι.

Αλήθεια η ΕΠΟ τι θα κάνει με αυτό; Θα αφήσει τον Μπένετ να συνεχίσει να φέρεται σαν να μην υπολογίζει κανέναν;

ΥΓ: Ο Καμπάκοφ από τη Βουλγαρία θα έρθει να σφυρίξει την Κυριακή στη Λεωφόρο. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα πει κάποιος. Έτσι όπως τα έκαναν, που να έβρισκαν διαιτητή κατηγορίας Elite. Εγώ απλά παραθέτω μια φάση από ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και πάλι διαιτητής ήταν ο Καμπάκοφ. Στη φάση που θα δείτε, στην κίνηση… Καράτε Κιντ του Λάτσι στον Ιωαννίδη, ο Καμπάκοφ δεν έδωσε ούτε κάρτα. Σε φάση ΟΡΙΣΜΟ της αποβολής.

Δείτε τη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ