Άρης: Νέα εποχή, ίδιες προσδοκίες

Άρης: Νέα εποχή, ίδιες προσδοκίες

Ο Άλαν Πάρντιου αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία των κιτρινόμαυρων με στόχο να τους οδηγήσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με στόχο να πετύχει. Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που μπορεί να αποκομίσει κανείς, από τον Άλαν Πάρντιου, που από σήμερα – καθώς χθες είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες- αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία του Άρη.

Ο Άγγλος τεχνικός φάνηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος στη σύντομη πρώτη τοποθέτηση του. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κρατάει «μαγικό ραβδάκι» και δεν θα αλλάξει άρδην τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη, όπως ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει το αυτονόητο.

Ανέφερε ότι το πρώτο χρονικό διάστημα, μέχρι να μάθει και από «μέσα» την νέα του ομάδα, οι παρεμβάσεις του θα είναι μικρές. Σε κομμάτια που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άγγλος τεχνικός ρίχνεται κατευθείαν στα «βαθιά», ξεκινάει στα δύσκολα, κάνοντας ντεμπούτο στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια αναμέτρηση ο βαθμός δυσκολίας της οποίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, μετά τη «γκέλα» που είχαν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Βόλο, καθώς, πλέον, η ανάγκη για βαθμούς είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Τα δύσκολα, όμως, είναι για τους δυνατούς και στη κατηγορία αυτή ανήκει και ο Άρης, μ΄ αυτόν τον προπονητή και το συγκεκριμένο ποιοτικό ρόστερ. Στο οποίο τελευταία προσθήκη, να κάνουμε μια μικρή παρένθεση, είναι ο Ροντρίγκες. Που δεν αποκτήθηκε, βέβαια, για βασικός, όμως, με την ίδια λογική ήρθε και ο Πάλμα, αλλά το «χορτάρι» έδειξε άλλα.

Επιστρέφοντας στο ξεκίνημα του Άλαν Πάρντιου, είναι θετικό ότι αυτή η μετάβαση, στην εποχή του Άγγλου τεχνικού, γίνεται υπό συνθήκες ηρεμίας. Κάτι που διασφάλισε σε μεγάλο βαθμό και η εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Αστέρα Τρίπολης. Γι΄ αυτό και ήταν τόσο σημαντικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, εκτός από τα αυτονόητα βαθμολογικά οφέλη.

Ο νέος προπονητής του Άρη έχει αρχίσει ήδη τα πρώτα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους γνωρίσει. Θέλοντας να τους αναλύσει τι θέλει από αυτούς, αλλά και να ακούσει τη δική τους άποψη. Θα μαθαίνει την ομάδα του ολοένα και περισσότερο από προπόνηση σε προπόνηση.

Στο τελευταίο αυτό κομμάτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας. Ο Άλαν Πάρντιου ήρθε αποφασισμένος να πετύχει και ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη είναι «υποχρεωμένος» να τον βοηθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ