Αυτό που γράφει μπροστά η φανέλα και όχι αυτό που γράφει πίσω…

Αυτό που γράφει μπροστά η φανέλα και όχι αυτό που γράφει πίσω…

Από την πρώτη στιγμή ο Μίτσελ έστειλε το μήνυμα σε όλους στο Ρέντη – Ο απαράβατος κανόνας ο… κόσμος να χαλάσει!

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά. Για να βρει ξανά τον δρόμο του και να έχει τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα που θέλει ο Ολυμπιακός χρειάζεται δουλειά και έργα.

Με τον Μίτσελ και την δυνατή ομάδα που δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό μπήκαν οι βάσεις για να αλλάξει την κατάσταση η ομάδα με την μπάλα να βρίσκεται πλέον μεταφορικά και κυριολεκτικά στα πόδια των παικτών.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρσέλο «καίγεται» στην προπόνηση και ο γιός του ανταλλάζει πάσες με τον Ελ Αραμπί (pic)

Το μήνυμα του ο Μίτσελ φρόντισε να το στείλει από την παρουσίασή του κιόλας. Η πιο χαρακτηριστική, η πιο… Μίτσελ ατάκα δεν ήταν άλλη από αυτή:

«Ξέρω πως έχω τεράστια ευθύνη, όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να ξέρει πως πιο σημαντικό είναι αυτό που γράφει μπροστά η φανέλα και όχι αυτό που γράφει πίσω».

Ο θρύλος της Ρεάλ, ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο καλύτερα από τον καθένα πως είναι να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο, ο προπονητής που πέτυχε πολλά στην πρώτη του θητεία στο μεγάλο λιμάνι δημιουργώντας το dna του ανίκητου στους παίκτες και στα ευρωπαϊκά ματς, δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή έκπτωση στον παραπάνω κανόνα.

Αυτό που έχει μπροστά η φανέλα, το σήμα του δαφνοστεφανωμένου, δεν συγκρίνεται με το όνομα που έχει πίσω η φανέλα. Και αν κάποιος ή κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη είτε θα την έχουν αλλάξει ήδη είτε θα καταλάβουν πως η μοίρα τους με τα ερυθρόλευκα είναι ξεκάθαρη.

Ο Μίτσελ δεν πρόκειται να κάνει τα στραβά μάτια, δεν θα κάνει εκπτώσεις για κανένα. Είναι ο σκληρός που χρειαζόταν στα αποδυτήρια και αυτό που το ζήσαμε στην πρώτη του θητεία το ζούνε ήδη στο Ρέντη οι ερυθρόλευκοι.

Τι αποτελέσματα θα έχει η δεύτερη θητεία του θα το δούμε στην πράξη, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέλλον.

Μπορούμε όμως να δούμε τι γίνεται ήδη με το… καλημέρα στο Ρέντη. Ο απαράβατος κανόνας είναι σε ισχύ, η απαιτήσεις του για μικρό ρόστερ γίνονται μέρα με την μέρα πράξη. Με την επιστροφή των διεθνών ο Μίτσελ θα έχει μια πιο γεμάτη εικόνα, όπως και μετά το αυριανό οικογενειακό διπλό με τον Ολυμπιακό Β΄.

Ο Ισπανός που ήδη έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς εξαιτίας της ευρωπαϊκής λίστας. Αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να γίνει θα γίνει και μάλιστα άμεσα. Χωρίς να τον νοιάζει τι γράφει πίσω η φανέλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ