Ηγετική ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη: «Ό,τι προκύψει να έρχεστε να μου το λέτε»

Ηγετική ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη: «Ό,τι προκύψει να έρχεστε να μου το λέτε»

Ο Μίτσελ δείχνει με το... καλημέρα τις διαθέσεις του και τη νοοτροπία που έχει, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να του λένε τα πάντα! Τετ α τετ με τον καθένα ξεχωριστά θέλει ο Ισπανός προπονητής.

Σε ρυθμούς Μίτσελ Γκονζάλες κινείται ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού τα τελευταία 24ωρα. Ο Ισπανός κόουτς που επέστρεψε στο Λιμάνι μετά από επτά χρόνια έχει ήδη σηκώσει μανίκια, μετά την παρουσίαση του το απόγευμα της Τετάρτης.

Και ήδη έχει δείξει στο Ρέντη τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις που έχει αλλά και αυτή τη μοναδική νοοτροπία που τον κάνει άλλωστε ξεχωριστό. Ο Μιτσέλ έχει κυκλώσει το πρόβλημα που υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, το οποίο δεν είναι άλλο από το ψυχολογικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Φιλικό για… Σιντιμπέ και όχι μόνο

Η ποιότητα εξάλλου δεν λείπει από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν «χτυπήσει», όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τον εγωισμό του συνόλου.

Εκεί είναι που προσπαθεί να ρίξει το βάρος ο Μίτσελ αυτές τις πρώτες μέρες, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ο Ισπανός κόουτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους έδειξε ότι είναι δίπλα του.

Ζήτησε να μαθαίνει τα πάντα και να του αναφέρουν ό,τι τους προβληματίζει και οτιδήποτε πιστεύουν ότι δεν πάει καλά, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να «κερδίσει» τους ποδοσφαιριστές του και να τους τονώσει ψυχολογικά.

Παράλληλα, αν και το ρόστερ δεν έχει έρθει ακόμα στα μέτρα που επιθυμεί, ο Ισπανός ζήτησε να μιλήσει με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, δείγμα και της μοναδικής προσωπικότητας που διαθέτει ο Μίτσελ.

Όσο για το αγωνιστικό, προς το παρόν ο Μίτσελ δεν δείχνει να έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα. Αλλά οι αποφάσεις του δεν θα καθυστερήσουν να παρθούν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο ίδιος να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, σε αυτό το ανεπίσημο ντεμπούτο που θα κάνει στη δεύτερη του θητεία στο Λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ