Ο άλλος Μίτσελ: Το αφιέρωμα στην οικογένεια του Ισπανού τεχνικού

Ο άλλος Μίτσελ: Το αφιέρωμα στην οικογένεια του Ισπανού τεχνικού

Το ισπανικό περιοδικό Hola παρουσίασε την οικογένεια του Μίτσελ που μαζί με τον γιό του Άντριαν, ήρθαν για να φέρουν αέρα αλλαγής στον Ολυμπιακό.

Εκτενές αφιέρωμα στην οικογένεια του προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ, έκανε το ισπανικό περιοδικό Hola.

Στο αφιέρωμα γίνεται ειδική αναφορά στον γιο του Άντριαν, που κρέμασε τα παπούτσια του για να είναι πλάι στον πατέρα του ως βοηθός προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ηγετική ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη: «Ό,τι προκύψει να έρχεστε να μου το λέτε»

Ο Άντριαν μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά και να αναζητάς νέες προκλήσεις».

«Θα συνεχίσω να είμαι στο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετική θέση από αυτή του παίκτη. Σε αυτά τα 16 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης έχω απολαύσει πολλά. Κοιτάζοντας πίσω είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει. Κάτι που έχει ξεπεράσει το όνειρό μου ως παιδί. Τώρα με λίγες μόνο μέρες που ανήκω σε προπονητικό επιτελείο, ξέρω ήδη ότι θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ίδιο»

Ταυτόχρονα ο Άντριαν έχει και τρία παιδιά τον Νικόλας, τον Iνάσιο και τον Μπρούνο, ηλικίας 8, 4 και 1 ετών με την σύζυγο του Νάτι Κόλ.

Ο Μίτσελ έχει και έναν ακόμα γιο με την γυναίκα του Μερσέντες Λούενγκο, που είναι μαζί από το 1986, τον Άλβαρο που ενώ είχε παντρευτεί το 2017, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να κλαίει, χώρισε και πλέον έχει σχέση με μια influencer.

Και ο γιος του Άλβαρο με τη νέα του σχέση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ