Στα χέρια του η πρώτη κούπα αρκεί να…

Στα χέρια του η πρώτη κούπα αρκεί να…

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός στον ημιτελικό με τον Προμηθέα, στον τελικό με τον ΠΑΟ τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν. Για να γίνει το… 8-0 απλά χρειάζεται να συνεχίσει από εκεί που το άφησε.

Η ομάδα είναι έτοιμη. Από την περσινή σεζόν που έκανε το άλμα που όλοι περίμεναν και εύχονταν. Το νταμπλ και το Φάιναλ Φορ αλλά κυρίως η ξεκάθαρη αίσθηση πως στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο και στην Ευρώπη είναι ξανά στην ελίτ ήταν το μεγαλύτερο κέρδος.

Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε είναι πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Για να φτάσει ξανά και ακόμη πιο ψηλά από ότι πέρσι πρέπει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς σε ματς στην Ινδονησία (vids)

Με σκληρή δουλειά και διάθεση στα ύψη για νέες υπερβάσεις. Στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟ δεν χρειάζεται βεβαίως υπέρβαση. Χρειάζεται να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, να εκμεταλλευτεί την ομοιογένεια που έχει ως ομάδα σε αντίθεση με τον αντίπαλο του αλλά και τον «αέρα» που του έχει δώσει από πέρσι το 7-0. Οι εφτά σερί νίκες που πρέπει να γίνουν οχτώ για να έρθει άλλη μια κούπα στο λιμάνι και να ξεκινήσει ιδανικά η νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟ που τα βρήκε σκούρα με τον Κολοσσό και που ξέρει όμως πως στον τελικό πάει ως αουτσάιντερ με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι ερυθρόλευκοι του Μπαρτζώκα έδειξαν πως δεν φοβούνται τον τίτλο του φαβορί, αντίθετα το απολαμβάνουν. Και αυτό πρέπει να κάνουν για την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός που ήταν απολαυστικός στον ημιτελικό με τον Προμηθέα δείχνοντας τα πρώτα σημάδια της νέας ομάδας που οι «πινελιές» της σε σχέση με την περσινή δείχνουν ξεχωριστές. Ο Ολυμπιακός που μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί καλύτερος από πέρσι. Το δίδυμο Βεζένκοφ-Πίτερς είναι αχτύπητο, ο Μπολομπόι δίνει άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και στις δύο ρακέτες. Τον Κάνααν θα τον δούμε και αύριο αλλά και στην συνέχεια καθώς έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακός να βρίσκει λύσεις από παντού. Αυτό που προέχει τώρα είναι το… 8-0!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ