Ε, ρε γλέντια! Τι τους έκανες ρε Γιαννούλη;

Ε, ρε γλέντια! Τι τους έκανες ρε Γιαννούλη;

Απολαυστικός Ολυμπιακός με ολοκληρωτικό μπάσκετ έκανε πλάκα στην Μπαρτσελόνα του Σάρας με τον Λαρεντζάκη να «οργιάζει», τον Μπολομπόι να σκεπάζει τα καλάθια και τον Βεζένκοφ να «πυροβολεί».

Όποιος παρακολουθεί από κοντά από την περσινή σεζόν τον Ολυμπιακό δεν νομίζω ότι είχε αμφιβολία για το τι θα δει στη Βαρκελώνη. Μια ομάδα με πλάνο, με ψυχή, με πολλές λύσεις. Μια ομάδα έτοιμη για να στείλει το μήνυμα με το καλημέρα σε όλη την Ευρώπη. Ο Θρύλος επέστρεψε στην ελίτ από την περσινή σεζόν και πλέον είναι εδώ για να διεκδικήσει την κορυφή.

Πρώτο ματς μην υπερβάλλεις θα πείτε, μπορεί. Όμως αυτός ο Ολυμπιακός συνεχίζει από πέρσι από εκεί που σταμάτησε και δείχνει από νωρίς πως θα είναι ακόμη καλύτερος. Το ρόστερ του άλλωστε «φωνάζει».

Διαβάστε επίσης: Θρύλος από ατσάλι στη Βαρκελώνη

Η μεγάλη νίκη στην Βαρκελώνη δεν είναι το θέμα, ο τρόπος που ήρθε είναι το μεγάλο μήνυμα. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με καλή διαφορά σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο, «έπνιξε» τους Ισπανούς με τρομερή άμυνα, είχε πολλές λύσεις επιθετικά, δεν «μάσησε» από την αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον γνωστό Βεζένκοφ να κάνει πράγματα και θαύματα, τον Μπολομπόι να κυριαρχεί στα καλάθια και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να «οργιάζει»!

Το 4Χ4 στα τρίποντα – «μαχαιριές» για τους Ισπανούς ήταν κλασικό… Λαρεντζάκης. Στην τρέλα του, την άγνοια κινδύνου, την πίστη πως το έχει και θα κάνει τον κολλητό του να πεταχτεί από τον πάγκο. Στο δεύτερο τρίποντο από τον… Θεό ο Βεζένκοφ πετάχτηκε από τον πάγκο και του φώναξε τα «δικά τους». Και ο Γιαννούλης έστειλε άλλα δύο τρίποντα δώρο στον Σάρας που δεν πρέπει να κατάλαβε τι… πέρασε από πάνω του απόψε στη Βαρκελώνη.

Ο Ολυμπιακός έκανε την ιδανική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα και συνεχίζει να δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες σε όλο τον κόσμο. Και πολύ σωστά άλλωστε καθώς αυτός ο Ολυμπιακός τα έχει όλα! Και τα γλέντια θα είναι μεγάλα (και) φέτος αρκεί να μείνει… κάτω η μπάλα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ