Άρης: Να «απαντήσει» με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Άρης: Να «απαντήσει» με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Η αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι κιτρίνομαυροι πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων, με τη νίκη στην αυριανή (30/10) αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης να φαντάζει μονόδρομο.

Κάθε χρόνο βλέπουμε και κάτι διαφορετικό, η αλήθεια είναι οτι δεν πλήττουμε, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει ο Άρης. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του Ζερβίνιο και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών.

Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη, μια φωτογραφία, ένα βίντεο, κάτι. Χωρίς να έχει καταγράψει τίποτα ο διαιτητής του αγώνα της Λεωφόρου. Παρόλα αυτά τιμωρήθηκε με μοναδικό κριτήριο την έκθεση του παρατηρητή. Που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος οτι μπορεί να μην είδε καλά ο άνθρωπος, δεν ήταν και δίπλα στον παίκτη του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι Φόντεν, Βλάχοβιτς και Σάντσο έβγαζαν… μάτια στα γήπεδα της Παιανίας (pics)

Θα είναι επικίνδυνο δεδικασμένο αν παραμείνει η συγκεκριμένη απόφαση. Να τιμωρούνται, δηλαδή, παίκτες χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη, σε μια εποχή που άπαντες βρίσκονται με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Όταν σε προηγούμενες περιπτώσεις δεν υπήρχε τιμωρία σε βάρος ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων για τους οποίους υπήρχαν φωτογραφίες για τις χειρονομίες που έκαναν.

Δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό για τον Άρη. Άλλες φορές, τις περισσότερες, έχει καταφέρει να το αντιμετωπίσει, κάποιες άλλες, όχι. Το σημαντικό είναι να το αφήσει εκτός αποδυτηρίων, ενόψει του αυριανού (30/10) αγώνα με τον ΟΦΗ.

Σε ένα παιχνίδι που κύκλοι του Άρη, πάντως, εκφράζουν την ανησυχία τους για την παρουσία του διαιτητή Τζοβάρα, αλλά και του Ευαγγέλου στο VAR. Με τον Άρη να έχει ουκ ολίγα παράπονα από τους προαναφερθέντες σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Άλαν Πάρντιου και οι ποδοσφαιριστές του, όμως, οφείλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ να φαντάζει μονόδρομος, προκειμένου να μείνει ο Άρης εντός της διεκδίκησης των στόχων του. Το παιχνίδι είναι πονηρό, καθώς είναι λογικό οτι οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα θέλουν να δείξουν πράγματα στον νέο προπονητή τους, που κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απασχολεί τους κιτρινόμαυρους. Η έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική τους απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Στα θετικά και οτι ο Άλαν Πάρντιου έχει σημαντικές επιστροφές παικτών, όπως οι Μπράμπετς, Μανσίνι και Καμάτσο. Μπορεί να μην ξεκινήσουν όλοι στο βασικό σχήμα, δεν παύουν, όμως να αποτελούν πολύτιμες λύσεις.

Η νίκη για τον Άρη είναι μονόδρομος και θα του δώσει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Σε μια τετράδα αγώνων μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος που είναι στα μέτρα του και μπορεί να κάνει το απόλυτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ