Άρης: Κερδίζει βαθμούς και ηρεμία στους «Ζωσιμάδες»

Άρης: Κερδίζει βαθμούς και ηρεμία στους «Ζωσιμάδες»

Οι κιτρίνομαυροι πρέπει να κλείσουν με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τις υποχρεώσεις τους πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να δουλέψουν απερίσπαστοι ως την επανέναρξη της διοργάνωσης.

Ο Άρης είναι ξεκάθαρα από τις ομάδες που έχουν αδικήσει τον εαυτό τους με τη μέχρι τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή, αλλά έχουν αδικηθεί και από διαιτητικές αποφάσεις. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα, αν θέλει κάποιος να κάνει έναν γρήγορο απολογισμό μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακόμα πιο ξεκάθαρο γίνεται αυτό, αν δει κανείς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Με βάση την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου θα έπρεπε να έχει εννιά βαθμούς. Ήταν πολύ καλύτερη και από τον ΟΦΗ και από τον Ατρόμητο,.με τους οποίους αναδείχτηκε ισόπαλη.

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια πλήρωσε την αδυναμία της να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά και τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εναντίον της, καθώς της ακυρώθηκαν χωρίς λόγο δύο γκολ. Κόντρα στη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ήταν το μοναδικό απο τα τρία τελευταία ματς, στο οποίο ο Άρης πήρε αυτό που άξιζε με βάση την απόδοση του.

Οι κιτρίνομαυροι καλούνται να δείξουν οτι η εύκολη νίκη τους στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα». Σε ότι αφορά, βέβαια, την αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση, καθώς η εικόνα τους ήταν ξεκάθαρα βελτιωμένη και στα προηγούμενα παιχνίδια, έστω και αν δεν πήραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κρίσιμο για τον Άρη, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση η ομάδα να κάνει ένα νέο πισωγύρισμα. Αντίθετα, θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στα αγωνιστικά στοιχεία στα οποία βελτίωσε κόντρα στη Λαμία.

Το κλειδί για την ομάδα του Πάρντιου στους «Ζωσιμάδες», θα είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να κλειστούν στην άμυνα τους. Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει κάνει μέχρι τώρα δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, όμως,. δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία. Δύο θέσεις «παίζονται» στην άμυνα, στο κέντρο και στο αριστερό άκρο και μια στην επίθεση, με τους Γκρέι και Ζερβίνιο να είναι υποψήφιοι για την κορυφή.

Με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άρης θα φτάσει τους 21 βαθμούς και δεν θα χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Παράλληλα θα κερδίσει και ηρεμία,. προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Το οποίο θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για τον Πάρντιου, προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΥΓ. Ο Άρης αναμένεται να δώσει και κάποια φιλικά κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος,. λόγω της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μια απο τις ομάδες με τις οποίες βρίσκεται σε συζητήσεις είναι και η Μακάμπι Χάιφα, στην οποία αγωνίζεται ο Σούντγκρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ