Άρης: Επιτέλους τα… έβαλε

Άρης: Επιτέλους τα… έβαλε

Ο Άρης πέτυχε νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Λαμίας, βρίσκοντας λύσεις στο πρόβλημα του σκοραρίσματος και κερδίζοντας ηρεμία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης πέρασε, μετά από καιρό είναι η αλήθεια, ένα ήρεμο βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η νίκη αυτή επί της Λαμίας, με το εντυπωσιακό σκορ (5-0), ήταν το αποτέλεσμα που «έψαχνε» ο Άρης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ήταν και το αποτέλεσμα που άξιζε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, όμως, για διαφορετικούς λόγους δεν το πήρε.

Η ομάδα του Πάρντιου βρήκε, αυτή τη φορά, λύσεις στο πρόβλημα του σκοραρίσματος και αυτό της χάρισε την εύκολη νίκη. Ήταν πολλά, μάλιστα, τα πέντε γκολ για να του τα… ακυρώσουν. Γιατί ο Άρης είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στα προηγούμενα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, εκεί, όμως, δεν πέτυχε και άλλα γκολ για να είναι σίγουρος.

Διαβάστε επίσης: Don Balon: «Ο Χάμες θέλει τον Κέιλορ Νάβας στον Ολυμπιακό» (pic)

Οι κιτρινόμαυροι, όντως, σε μεγάλο βαθμό είχαν το ίδιο στυλ παιχνιδιού, όμως, αυτή τη φορά δεν «σπατάλησαν» ευκαιρίες. Με τον Λουίς Πάλμα να κάνει ένα απίστευτο παιχνίδι, το καλύτερο του, ίσως, από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον Άρη.

Τρία γκολ και μια ασίστ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, που είχε και αυτός ανάγκη μια τέτοια πειστική εμφάνιση, καθώς στα τελευταία παιχνίδια δεν «πατούσε» καλά στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Άρη. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, καταλαβαίνουν γιατί…

Η εμφάνιση του Άρη ήταν «γεμάτη», ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα μετά την αποβολή του Μπεχαράνο στο 20ο λεπτό. Είναι, πραγματικά, αστείο να γίνεται προσπάθεια να βγει ευνοούμενος ο Άρης, τη στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας με ανάρτηση του παραδέχεται ότι έκανε λάθος, στη φάση που οδήγησε στην αποβολή του.

Ο Άρης δεν κέρδισε μόνο τρεις βαθμούς από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Κέρδισε το δικαίωμα να πάει ήρεμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», το τελευταίο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μόνο να σκεφτεί κανείς τι θα γινόταν σε περίπτωση νέας γκέλας, φτάνει για να αντιληφθεί πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την ομάδα του Πάρντιου.

ΥΓ. Έχει ακούσει πολλά και δικαιολογημένα ο Ζερβίνιο. Η ενέργεια, όμως, που κάνει στο δεύτερο γκολ του Άρη και ο τρόπος που αποφεύγει τον αντίπαλο, ήταν εντυπωσιακή.

ΥΓ1. Ο Γκρέι είναι ότι καλύτερο είχε ο Άρης στη θέση του επιθετικού κορυφής τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ