Το μεγαλύτερο (νέο) «όπλο» στα χέρια του Μίτσελ

Το μεγαλύτερο (νέο) «όπλο» στα χέρια του Μίτσελ

Μπορεί να είναι ο παλιός στην ομάδα όμως για φέτος η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μπαίνει στα μισά της σεζόν ως έξτρα λύση. Και τι λύση!

Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν κανείς να δει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Χάντερσφιλντ για να καταλάβει πόσο σημαντικό κομμάτι για την ομάδα είναι η παρουσία του Κώστα Φορτούνη.

Είτε είσαι fan του είτε όχι δεν μπορείς παρά να μην παραδεχθείς πως αυτό το παιδί έχει το «κάτι» που χρειάζεται μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Διαθέτει όλα τα στοιχεία για να μπορέσει να είναι ο παίκτης βαρόμετρο, αυτός που με μια ενέργεια του, μια πάσα του, ένα γκολ μπορεί να κρίνει ένα ματς.

Διαβάστε επίσης: Κασάμι: «Περήφανος που φόρεσα ξανά αυτή τη θρυλική φανέλα» (pic)

Τον ζούμε άλλωστε από το 2014 στον Ολυμπιακό έχοντας περάσει, είναι αλήθεια, όλα τα στάδια. Από το πρώτο διάστημα που έψαχνε την ευκαιρία, από την καθιέρωση έως την εκτόξευση με μυθικές χρονιές και επιτεύγματα. Μέχρι και την πτώση μέσα από την αλλαγή της απόφασης Μαρτίνς. Μέσα από δύο μεγάλες περιπέτειες της καριέρας του με τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω και ένα καλοκαίρι, αυτό που μας πέρασε που τον βρήκε αρχικά εκτός πλάνων ελέω Μαρτίνς.

Με τον Μίτσελ, έστω και αργά, ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει ξανά στο «κάδρο». Όχι στις επιλογές πρώτης γραμμής αλλά ως… εφεδρεία έως τώρα. Στην Ισπανία ψάχνει την επιστροφή στα δεδομένα της ποδοσφαιρικής αξίας και κλάσης του. Και αν όσα συμβαίνουν στον Ισπανικό νότο είναι ένα μεγάλο τεστ μιας δεύτερης ευκαιρίας για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό τότε σίγουρα ο Μίτσελ βλέπει πως έχει στα χέρια του μια λύση που μπορεί να του αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα.

Ο Φορτού είναι το μεγαλύτερο (νέο) «όπλο» στα χέρια του Ισπανού προπονητή που απλά καλείται να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο για το καλύτερο της ομάδας. Δεν ήταν απλά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Άγγλους αλλά κυρίως ο τρόπος που έπαιξε στα 60 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, η διάθεση, η προσφορά και η «δίψα» που βγάζει για να βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή μιας αντεπίθεσης που ευελπιστεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ένα φιλικό που σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον Μίτσελ για αυτούς που τσέκαρε, όπως τον Κασάμι αλλά και τον Μαρσέλο που άφησε αισιόδοξα μηνύματα σε ένα ματς πάντως που ο Ολυμπιακός δεν είχε ουσιαστικά την παραμικρή πίεση. Την Κυριακή με την Σταντάρ θα είναι για όλους ένα πιο δυνατό τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ