Άρης: Στο χέρι του να κάνει εύκολο το ματς στη Λειβαδιά

Άρης: Στο χέρι του να κάνει εύκολο το ματς στη Λειβαδιά

Οι κιτρινόμαυροι μετά την επικράτηση τους στο παιχνίδι Κυπέλλου θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και στο ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα έχουν στον αγωνιστικό χώρο.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θέλει να συνεχίσει ο Άρης. Η πιο πρόσφατη, μάλιστα, απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και αύριο (21/12), αυτή τη φορά για τη Σούπερ Λιγκ.

Η αλήθεια είναι ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση για το Κύπελλο με την ομάδα της Βοιωτίας ο Άρης δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του στο μεγαλύτερο μέρος του ενενηνταλέπτου. Παρόλα αυτά πήρε τη νίκη, που τον φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση, κυρίως χάρη στην ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μην εγγυάται ότι ο Άρης θα περάσει σίγουρα και πάλι με νίκη αύριο (21/12) από τη Λειβαδιά, μπορεί, όμως, να αποτελέσει οδηγό για το πώς θα τα καταφέρει. Έδειξε, άλλωστε, ότι η διαφορά στα ρόστερ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Στα χέρια ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι να κάνουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πιο εύκολη. Αρκεί να αποφύγουν λάθη, όπως αυτά του πρώτου ημιχρόνου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου πήγε στράφι.

Αναφερόμενοι, μάλιστα, στην άμυνα, εκεί βρίσκουμε και το μεγάλο πρόβλημα του προπονητή του Άρη, Πάρντιου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαμπιάνο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Πίρσμαν θα είναι αυτός που, πιθανότατα, θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχει, βέβαια και μια πολύ σημαντική επιστροφή στα χαφ για τον Άρη, καθώς ο Ετέμπο ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να μπουν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να περάσουν στον αντίπαλο το μύνημα ότι αυτοί είναι που θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Ένα γρήγορο γκολ, μάλιστα, θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο την διαχείριση του αγώνα από τον Άρη.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμενόμενη επιστροφή του Μανσίνι, μετά από 40 μέρες, περίπου. Ο Άλαν Πάρντιου θα συμπεριλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην αποστολή τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη υπολογίζεται ξανά.

Το σίγουρο είναι ότι αν μπορούσε, ο Άγγλος τεχνικός, θα είχε στις επιλογές του και τον Νταρίντα. Η πρώτη εικόνα του Τσέχου μέσου από τις προπονήσεις είναι άκρως ενθαρρυντική, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι θα είναι το νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

ΥΓ. Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, ψάχνοντας κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Νταρίντα. Ποδοσφαιριστή, δηλαδή, που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο, ενώ είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ