Άρης: Πάτησε… Θεσσαλονίκη ο Νταρίντα

Άρης: Πάτησε… Θεσσαλονίκη ο Νταρίντα

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Παίκτης του Άρη είναι οριστικά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2,5χρόνων.

Ο Τσέχος έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) στην Θεσσαλονίκη αφήνοντας πλέον οριστικά πίσω του το πρωτάθλημα της Bundesliga και την Χέρτα Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης: Μαρόκο: Πόσες θέσεις ανέβηκε στο FIFA Ranking μετά το Μουντιάλ

Ο 32χρόνος να μπει αμέσως στα «βαθιά» και θα πάρει μέρος στην αυριανή προπόνηση.

Οι πρώτες του δηλώσεις: 

«Δεν ήταν εύκολο να φύγω έπειτα από τόσα χρόνια στο γερμανικό Πρωτάθλημα αλλά ο Άρης είναι μια ευκαιρία για μένα. Μάλιστα θα την χαρακτήριζα μεγάλη ευκαιρία κι έρχομαι με την προσδοκία και τον στόχο να κατακτήσουμε τίτλο».

Για τον ρόλο του Μπράμπετς στην μεταγραφή του: «Προφανώς μίλησα με τον Γιάκουμπ πριν πάρω την απόφασή μου και είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχω για συμπαίκτη τον Γιάκουμπ οποίος θα με βοηθήσει στη συντομότερη προσαρμογή μου. Γνωρίζω ασφαλώς ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Βίντρα».

Για το αν έχει εικόνα από τον Άρη:

«Ναι, είδα κάποια παιχνίδια κι έχω καλή άποψη. Για το ρόστερ αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πιο παθιασμένοι σε σχέση με την ατμόσφαιρα στην Bundesliga οπότε ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι αυτός που ήμουνα σε όλη την καριέρα μου. Ένας παίκτης ο οποίος θα παίζει πάντα με την καρδιά του».

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΝΤΑΡΙΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ