Η «τρίτη φορά» της… κάθαρσης!

Η «τρίτη φορά» της… κάθαρσης!

Όταν η μπάλα έχει κέφια μας το δείχνει με αρκετούς τρόπους…

Από τη δικαιοσύνη της μπάλας δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. Νόμος είναι αυτός στο ποδόσφαιρο και η Λάρισα μπορεί να νιώθει την πικρία επειδή αποκλείστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από το γκολ του Χριστοδουλόπουλου και παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί της και τα… ανθρώπινα λάθη του Παπαπέτρου (τι να σου κάνει και το.. VAR σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις) ωστόσο για την ΕΠΟ και το «σύστημα» γενικότερα ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αποτελεί άλλο ένα «crash test».

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο πρώην συμμάχων; Στον προηγούμενο τελικό του Βόλου μας είχαν προκύψει… μαχαίρια μεταξύ των οπαδών στο Πανθεσσαλικό ενώ στο τελευταίο της Τούμπας φτάσαμε στα… πιστόλια.

Τεράστια η ευθύνη του Γραμμένου και της διοίκησής του καθώς μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται και υπό την απειλή της εισήγησης του Χούμπελ για grexit προς την αρμόδια επιτροπή της FIFA παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με τις οποίες υποσχέθηκε ότι θα πάρει … μέτρα. Προς ποια κατεύθυνση; Του συμπολίτη του ή του πρώην φίλου του;

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό από την αρμόδια επιτροπή του κυπέλλου, ο τελικός έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με κόσμο. Τώρα βέβαια απομένει να προσυπογράψει αυτήν την απόφαση και η αστυνομία και φυσικά να υπάρξει και η έγκριση της Πολιτείας, αφού θυμίζουμε ότι στον προ διετίας τελικό ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε επιβάλει το άδειο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η διεξαγωγή του οποίου είχε καθυστερήσει και για ένα μήνα με σκοπό να οριστεί ο… Σιδηρόπουλος και μάλιστα με συγκεκριμένους βοηθούς.

Ακολούθησε το φιάσκο στο Βόλο, όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο διασύρθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο από τις σκηνές με τις συμπλοκές των οπαδών και μετά είχαμε κάτι ανάλογο με τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας. Κι όλα αυτά ενώ εκκρεμεί μάλιστα η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την τύχη του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Να υποθέσουμε ότι τούτη τη φορά δεν θα οριστεί ο… Κομίνης ούτε και ο βοηθός του ο Ποντίκης αφού είναι γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν αφάνταστα να αποφασίσουν για το γκολ του Βαρέλα, καθώς είχαν την ατυχία να παίξουν σε αγώνα ανάμεσα στους εκπροσώπους της εξυγίανσης- ο Παπαπέτρου για παράδειγμα έχει πολύ πιο απλό έργο όταν στο άλλο μισό του γηπέδου βρίσκονται ο Ολυμπιακός ή η Λάρισα.

Όταν η μπάλα έχει κέφια μας το δείχνει. Και με το γκολ του Λάζαρου και με τη νέα δοκιμασία στην οποία θα υποβάλει το «σύστημα» της κάθαρσης. Η «τρίτη φορά» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ