Ολυμπιακός: Το πρώτο crash test για το πρώτο προσπέρασμα…

Ολυμπιακός: Το πρώτο crash test για το πρώτο προσπέρασμα…

Το ντέρμπι με τον Άρη οδηγεί τον Ολυμπιακό στην επόμενη… πίστα στο δρόμο για την ολική επαναφορά

Για να φτάσεις την κορυφή, για να βρεθείς στην πρώτη θέση χρειάζεται να πας βήμα-βήμα. Για τον Ολυμπιακό που, παραδόξως για τις… συνήθειες του, δεν βρίσκεται φέτος στην κορυφή του πρωταθλήματος τα βήματα προς την ολική επαναφορά και μια εντυπωσιακή ανατροπή που θα μείνει στην ιστορία είναι συγκεκριμένα.

Σκαλί-σκαλί θα χρειαστεί να ανέβει, ξεκινώντας από απόψε τις… προσπεράσεις. Βλέπετε ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και καιρό στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω και από τον ΠΑΟΚ που χθες γκέλαρε στην Τούμπα με τον ΟΦΗ και οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν… ζέσταμα στα προσπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: Το Wonder Kid που είναι Φόρεστ από κούνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και το ξύπνημα του Γενάρη

Το πρώτο βήμα ώστε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στο -2 από τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι να αρχίσουν να βλέπουν όλο και πιο έντονα την πρώτη δυάδα.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα άλλωστε είναι πολύ καλύτερα από όταν ήρθε η διακοπή για το Μουντιάλ. Δεν είναι μόνο ότι μέσα σε λίγες αγωνιστικές μάζεψε την διαφορά από τον πρώτο ΠΑΟ στο -7 και από την δεύτερη ΑΕΚ στο -3. Είναι και το γεγονός ότι άρχισε να θυμίζει και πάλι Ολυμπιακό. Την ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως θα το πάρει. Το 11-0 στα γκολ στο 3Χ3 που ήρθε επιτέλους στο φετινό πρωτάθλημα ήταν το πρώτο βήμα.

Η επόμενη… πίστα για τους πρωταθλητές αρχίζει από απόψε στο Καραϊσκάκη. Με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς ο Άρης μπορεί στο Φαληρικό γήπεδο να μην τα πηγαίνει καθόλου καλά αλλά έχει βρει τον τρόπο να ζορίσει για τα καλά τον Ολυμπιακό στις αναμετρήσεις τους.

Ήταν φέτος άλλωστε η ομάδα που τον έστειλε για πρώτη φορά στο -7 από την κορυφή με την νίκη στον πρώτο γύρο επιστρέφοντας από το 0-1 και με το 2-1 οδηγώντας τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Κατά κάποιο τρόπο εκείνη η ήττα για τους ερυθρόλευκους αποδείχτηκε… διδακτική για να πάρω μπασκετικές εκφράσεις.

Έφερε άμεσα αλλαγές στην ομάδα και τον Μίτσελ στους ερυθρόλευκους ξανά με τον Ισπανό να καταφέρνει να βρει έναν δρόμο για να πορευτεί ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός τεχνικός που μέσα από τα ζόρια που τράβηξε, τα σωστά του και τα λάθη του, κατάφερε να κάνει ξανά ομάδα τους πρωταθλητές.

Και να βρει μέσα από το ξεκαθάρισμα ένα σύνολο που έχει αρχή και τέλος. Και που απόψε θα δοκιμαστεί στα δύσκολα απέναντι στον Άρη με στόχο το 4Χ4 που δεν αποκλείεται να του αποφέρει κάτι παραπάνω από το πρώτο προσπέρασμα στην βαθμολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ