Άρης: Με πίστη και επιστροφές κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με πίστη και επιστροφές κόντρα στον Ολυμπιακό

Αποφασισμένοι για τη νίκη θα παραταχθούν οι κιτρινόμαυροι στη σημερινή (15/1,19.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τους πρωταθλητές, ενώ ο Πάρντιου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Νταρίντα και Πάλμα.

Πανέτοιμος για το πρώτο από τα δυο παιχνίδια (ακολουθεί αυτό του Κυπέλλου στις 18/1) που θα δώσει με τον Ολυμπιακό είναι ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή (19.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο Άλαν Πάρντιου έχει σημαντικές επιστροφές.

Συγκεκριμένα ο Πάλμα επέστρεψε στην αποστολή, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στη διάθεση του Άγγλου τεχνικού και ο Νταρίντα, που πήρε «ανάσες» κόντρα στο Λεβαδειακό, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του Ροντρίγκες. Μοναδικός απών ο μακροχρόνια τραυματίας Ενκουλού.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Μούντρικ: Το χρονικό της «αρπαγής» της χρονιάς (pics, vids)

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα και φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις. Αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Ο Οντουμπάζιο θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ένας εκ των Μαζικού ή Πίρσμαν στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νταρίντα στα χαφ, ενώ οι Ετέμπο, Νταμπό και Γκαρθία διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις. Ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ αν ο Πάλμα κριθεί ανέτοιμος ο Γκαρσία θα παίξει στην αριστερή. Ο Καμάτσο φαίνεται να έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ υποψήφιοι είναι και οι Καμαρά και Γκρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ