Ολυμπιακός: Αυτή η νύχτα μένει…

Ολυμπιακός: Αυτή η νύχτα μένει…

Μπορεί ένα ματς της 21ης αγωνιστικής να αποδειχτεί καθοριστικό σε έναν «μαραθώνιο» 34 αγώνων; Το αποψινό στο ΣΕΦ μπορεί…

Από τις βραδιές που μένουν σε μια πορεία προς την δόξα. Ένα ματς must win σε μια αγωνιστική που τα… δώρα ήταν σημαντικά για τον Ολυμπιακό. Το καλύτερο βεβαίως οφείλει να το κάνει ο ίδιος στον εαυτό του επικρατώντας το βράδυ στο κατάμεστο ΣΕΦ της Μακάμπι και επιστρέφοντας στην κορυφή παρέα με την Ρεάλ. Την οποία την έχει στην ισοβαθμία, άρα πρώτος και καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Πέντε ντέρμπι «αιωνίων» σε ενάμιση μήνα για τρεις τίτλους! 

Την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις σε ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό σε έναν «μαραθώνιο» 34 αγώνων.

Πολύ νωρίς θα πείτε; Είναι νωρίς όμως αυτή η νύχτα, αυτή η αγωνιστική μπορεί όταν ο δρόμος για τα καθοριστικά πλέι οφ, πόσο δε μάλιστα (με το καλό) για το Κάουνας έχει ανοίξει να μνημονεύεται ως αυτή που «έδειξε» τι έρχεται.

Βλέπετε από χθες ο Ολυμπιακός είδε την Μπαρτσελόνα να χάνει στο ντέρμπι της Ισπανίας, την Φενέρ να γνωρίζει την συντριβή από την Βιλερμπάν, όπως και η Ζαλγκίρις από τον ΠΑΟ σε ένα… δώρο του «αιώνιου» αντίπαλου καθώς οι Λιθουανοί απειλούσαν και κυνηγήσουν τις πρώτες θέσεις.

Απόψε εξάλλου παίζουν Μπασκόνια-Εφές, στο 11-9 και 10-10 αντίστοιχα άρα σίγουρα θα υπάρχει απώλεια από μια ομάδα που παίζει γερά για την 8αδα ενώ η 8η τώρα Μακάμπι χάνοντας στο ΣΕΦ θα μείνει στο 11-10.

Ο Ολυμπιακός με νίκη πηγαίνει πρώτος με 14-7 και πηγαίνει με άλλον αέρα στις ελληνοτουρκικές «μάχες» της «διαβολοβδομάδας» με Φενέρ στην Πόλη στις 31/1 και Εφές στο ΣΕΦ στις 3/2 έως και το ματς με την Άλμπα στο Βερολίνο στις 8/2 πριν την διακοπή για τα Κύπελλα.

Σαφέστατα ο δρόμος είναι μακρύς για το φινάλε της κανονικής περιόδου σε μια Ευρωλίγκα που πραγματικά δεν… ξέρεις τι σου ξημερώνει με όλα αυτά τα απίθανα που έχουν συμβεί φέτος.

Όμως μια νίκη απόψε στο ΣΕΦ θα του δώσει την καλύτερη ώθηση για τα δύσκολα ματς που έρχονται και κυρίως θα στείλει (ξανά) το μήνυμα παντού για τις… άγριες διαθέσεις της αρμάδας του Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ