Βγάλε απόφαση Κυριακή ξημερώματα

Βγάλε απόφαση Κυριακή ξημερώματα

Όλοι περιμένουν στα... κάγκελα την απόφαση του Σκουτέρη. Ο δικαστής όμως ξέρει τον τρόπο. Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει.

Σάββατο 10 Μαρτίου. Απολαμβάνω χαλαρά καφέ και ποτάρες στην όμορφη Θεσσαλονίκη, πριν το ντέρμπι των «δικεφάλων». Κατά τις 11 το βράδυ όλη η πόλη πανηγυρίζει γιατί την επομένη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ. Λεπτομέρεια; Η απόφαση ακόμα δεν έχει εκδοθεί. Επισήμως έγινε γνωστή μετά τη 1 το βράδυ.

Στην πρόσφατη εκδίκαση της υπόθεσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό όργανο, ο κ. Σκουτέρης, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ και το ευρύτερο περιβάλλον του φοβάται ότι έχει δεχθεί bullying, υποστήριξε ότι την απόφαση την έβγαλε στις 10:30 και απλά άργησε να… καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί.

Έτσι εξηγείται ότι όπως κάποιες εφημερίδες είχαν την είδηση πρωτοσέλιδα (για όσους έχουν έστω μία μικρή ιδέα για το πως λειτουργούν και πόσο πιέζει ο χρόνος Σαββάτο βράδυ), έτσι και στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να ενημερωθούν εγκαίρως και να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους που πρέπει για να προλάβουν να τρέξουν όλες οι διαδικασίες. Δε μιλάω για σφράγισμα εισιτηρίων. Αυτά είναι ηλεκτρονικά και δεν χρειάζονται σφράγισμα από την Εφορία. Για όλα τα υπόλοιπα τα διαδικαστικά αναφέρομαι.

Ο κ. Σκουτέρης είχε πει και άλλα σε εκείνο το «πηγαδάκι» έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Εκεί όπου ήταν παρόντες οι κ.κ. Γκαγκάτσης και Κυριάκος. Ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, ότι μπροστά στην τιμή και στην αξιοπρέπειά του δεν βάζει κανένα και πως δεν δέχεται… bullying από κανένα. Μέχρι και ότι έχει τη δυνατότητα να μιλήσει απευθείας με τον Πρωθυπουργό μας έλεγε.

Αυτόν λοιπόν τον δικαστή που δε φοβάται τίποτα και κανένα, θα τον τρομοκρατήσουν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ; Αυτός ο δικαστής που έχει απευθείας επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό θα «φοβηθεί» έναν Υπουργό, δηλαδή έναν υπάλληλο του Πρωθυπουργού;

Ρε τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή έχετε την εντύπωση ότι απευθύνεστε σε πρόβατα και μοιράζετε σανό με το κιλό;

Είναι επίσης δυνατόν να μην εμπιστεύεται ο ΠΑΟΚ τον Σκουτέρη και την κρίση του; Μα καλά τότε, όλα αυτά τα… σάλια κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για ποιο λόγο χύθηκαν; Αδέκαστο τον ανέβαζαν, αψεγάδιαστο τον χαρακτήριζαν, τυφλή εμπιστοσύνη έλεγαν ότι του έχουν. Τι άλλαξε τώρα ξαφνικά; Προς τι ο πανικός σας; Μάθατε πάλι κάτι πρόωρα, όπως πριν το ντέρμπι της Τούμπας ή… φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;

Μήπως έχετε καταλάβει ότι δεν γίνεται να νομιμοποιηθεί η παρανομία; Το ντου του οπλοφόρου Σαββίδη και των ανδρών ασφαλείας του, συν αυτό του Λούμπος Μίχελ; Κάτι που θα έχει ως συνέπεια να ξεφτιλιστούν για ακόμα μία φορά οι προβλέψεις Πυθίας που έχετε κάνει για τέταρτη φορά μέσα σε ελάχιστο διάστημα;

Και αφού έχετε δίκιο σε όλα γιατί να μην καταδικαστεί η ΑΕΚ, να θεωρηθεί απόλυτα υπαίτια να την επιβληθεί το περιβόητο -10 και εσείς να ετοιμαστείτε για… φιέστα; Γιατί θέλετε τώρα να συνεχιστεί το ματς από το… 89′;

Εγώ πάντως θέλω η απόφαση να βγει τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο κ. Σκουτέρης ξέρει τον τρόπο. Να κοιμηθούν στη Θεσσαλονίκη με όνειρα και να ξυπνήσουν με εφιάλτες! Και όπως συμβαίνει σε νορμάλ δικαστήρια να είναι ακόμα πιο αυστηρή από την πρωτόδικη. Τα παραδείγματα χιλιάδες.

Το πιο πιθανό πάντως -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- είναι απόφαση να έχουμε σήμερα ή αύριο…

ΥΓ: Πιάσαμε πάλι άλλο θέμα… Το γήπεδο του τελικού. Φυσιολογικό το βλέπω. Αναζητούμε άλλοθι σε περίπτωση ήττας. Βέβαια για να καταλάβετε το αστείο της υπόθεσης, στο ΟΑΚΑ, ο πρωταθλητής του 1985 ΠΑΟΚ είχε φάει 4 από την ΑΕΛ. Ο ΠΑΟΚ δε το 2003 που έπαιξε τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, δεν έκανε πίσω στο θέμα της Τούμπας για την… ισονομία. Θα μπορούσε να συναινέσει να γίνει στο «Καυτανζόγλειο», αλλά όχι… Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε: Μονά ζυγά, μονόζυγα, όλα δικά μας!

ΥΓ 2: Στα λόγια ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Στις πράξεις τα highlight της φετινής του σεζόν είναι οι νίκες επί του Πανιωνίου και του Ατρομήτου. Εκτός έδρας δε, έχασαν από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης και δεν κέρδισαν τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η ομάδα φόβητρο που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ό,τι είναι ασταμάτητη.

ΥΓ 3: Όλες αυτές οι «απειλές», θα δείτε τι θα σας κάνουμε στον τελικό. «Θα σας «μπιπ»», «θα σας «μπιπ μπιπ»», τις απολαμβάνουν στην ΑΕΚ. Έτσι έλεγαν και άλλοι… «Θέλουμε την ΑΕΚ για να αποδείξουμε» έλεγαν. Και ήρθε η ΑΕΚ. Και έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι!

ΥΓ 4: Τη μία μέρα ο Χριστοδουλόπουλος για τον ευρύτερο περίγυρο του ΠΑΟΚ είναι «οικοδόμος» και τώρα πάνε για την… έκπληξη. Μιλάμε ούτε στο Muppet show!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ