Ο Άρης που δεν κάνει χάρες

Ο Άρης που δεν κάνει χάρες

Οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν τη διαδικασία των πλέι οφ με στόχο να κάνουν το απόλυτο των νικών και εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ φαίνεται ότι θα είναι οι ρυθμιστές του τίτλου.

Ο Άρης θα μπορούσε να μπει με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Έχοντας, ήδη, εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και διεκδικώντας μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Αν ο ίδιος δεν αδικούσε τον εαυτό του αλλά και αν δεν υπήρχαν τα τραγικά διαιτητικά λάθη εναντίον του, ο Άρης θα μπορούσε να έχει δέκα βαθμούς, τουλάχιστον, παραπάνω στη βαθμολογία και να μιλάμε τώρα για άλλα πράγματα, σε ότι αφορά τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Καλαντάτζε παίζει μεγάλο βόλεϊ και εκτός ταραφλέξ (pics)

Αντί γι΄ αυτό, όμως, οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για τον μίνιμουμ αποδεκτό στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την έξοδο στην Ευρώπη. Έχοντας, μόλις, έναν βαθμό διαφορά από τον Βόλο. Ακόμα και έτσι, όμως, ακόμα και με τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ο Άρης είναι το απόλυτο φαβορί για την πέμπτη θέση. Την οποία θα εξασφαλίσει, πιθανότατα, αρκετά πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Ο Άρης θα είναι, μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο ρυθμιστής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι τυχερές οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, γιατί οι κιτρινόμαυροι δεν κάνουν χάρες, ούτε πολιτική.

Παρά την επικοινωνιακή «λάσπη» που προσπαθούν κάποιοι, σκοπίμως, να πετάξουν εναντίον του, ο Άρης είναι ομάδα που παίζει πάντα για την ιστορία του, τη φανέλα του και τον κόσμο του. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και δεν χρωστάει την παραμικρή εξήγηση σε κανέναν.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που έχει αυτή την αντιμετώπιση. Αυτός είναι ο βασικός λόγος των όσων έχει τραβήξει μέχρι τώρα. Ότι δεν έχει σκύψει ποτέ το κεφάλι. Ο Άρης, είτε έχει ακόμα βαθμολογικό ενδιαφέρον και χρειάζεται τη νίκη, είτε όχι, θα αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια.

Εντός και εκτός έδρας, ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Μπορεί να χάσει, μπορεί να μη βρεθεί σε καλή ημέρα σε κάποιο από αυτά, αλλά θα μπει να τα παλέψει από το πρώτο λεπτό. Κάτι που διασφαλίζει την αξιοπιστία των πλέι οφ.

Σε ότι αφορά τον Άρη, εκτός από την εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη, η συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος, θα δώσει την ευκαιρία στον Παλικούτσα για την τελική αξιολόγηση του έμψυχου υλικού, πριν τις οριστικές του εισηγήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ