Γιατί… έπεσες Μάρκο Μάριν;

Γιατί… έπεσες Μάρκο Μάριν;

Ποιος να του το έλεγε του Γερμανού ότι θα του την έπεφτε κιόλας ο … Κατσικογιάννης!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στη Ριζούπολη. Κι εντάξει, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς, δέχθηκε το γκολ από τον Αλμπάνη στα 30 δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια δεν μπορείς να πεις ότι δεν είχε καλή εικόνα.

Στις 20 τελικές έφτασαν οι παίκτες του αν και είχαν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού τον Κέβιν Μιραλάς που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Θα μπορούσε και να χάσει, όπως κι έχασε, ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που η μπάλα δεν θέλει να μπει στην αντίπαλη εστία. Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και το έχουμε δει να γίνεται ουκ ολίγες φορές.

Ακόμη και τα… πέναλτι που αγνόησε ο Κατσικογιάννης δεν μας προκάλεσαν καμία εντύπωση γιατί έχουμε πλέον συνηθίσει στην εποχή της εξυγίανσης. Το «σύστημα» είχε αποφασίσει να σωθεί ο Απόλλωνας-για την ακρίβεια το «μισό σύστημα», αφού το υπόλοιπο ήταν με την Κέρκυρα- και για το λόγο αυτό έγινε ο ορισμός του Κατσικογιάννη στο παιχνίδι με τέταρτο τον… Στυλιαρά.

Από κει και πέρα βέβαια αυτό που μπαίνει στην κουβέντα είναι το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να διασυρθεί ένας διαιτητής προκειμένου να μη χαλάσει το αποτέλεσμα. Πόσα… ανθρώπινα λάθη θα κάνει και μάλιστα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση; Όσα χρειαστούν, ήταν η απάντηση που μας έδωσε ο ίδιος ο Κατσικογιάννης.

Αυτό όμως που δεν ξανάγινε ήταν το να σπρώξει τον Μάρκο Μάριν και να τον ρίξει στο έδαφος επειδή είχε το… θράσος να διαμαρτυρηθεί για την απόφασή του να αγνοήσει ακόμη και το χέρι-πέναλτι του Κοντοέ στο φινάλε της αναμέτρησης. Κι αυτός ο Μάριν γιατί δεν μπόρεσε να… κρατηθεί και να μείνει όρθιος; Τι να κάνουμε, είχε εκνευριστεί ο διαιτητής της εξυγίανσης και ας είναι και ευχαριστημένος ο Γερμανός που δεν του έδωσε και καμία κλωτσιά στο καπάκι για να τον βγάλει και νοκ άουτ.

Βεβαίως και δεν μπορεί να περιμένει να βρει το δίκιο του ο Μάριν με την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Κατσικογιάννη γιατί μέχρι να βγει η απόφαση μπορεί ο ίδιος να έχει γίνει… προπονητής. Αυτό που δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους είναι ότι θα δούμε ξανά να περιφέρεται στα γήπεδα αυτής της χώρας ο Κατσικογιάννης και να παριστάνει τον διαιτητή με μία σφυρίχτρα στο στόμα.

Μπορεί τις… Απόκριες να του πηγαίνει η στολή, όμως αν τον κρατήσουν στους πίνακες ο Περέιρα και οι αρμόδιοι της ΟΥΕΦΑ-γιατί για τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία- τότε ας κάνουν το grexit για τους εαυτούς τους γιατί πραγματικά έχουν καταντήσει «άκρως επικίνδυνοι» για το ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ