Εγκληματική… ανοργανωσιά και τα άγχη NOVA και ΣΚΑΪ

Εγκληματική… ανοργανωσιά και τα άγχη NOVA και ΣΚΑΪ

«Δε θέλω, πάντως, να είστε γατάκια, γενικώς. Εφόσον, μπρε, μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Κομπότης, ποινή δεν πέφτει».

Σκόρπιες σκέψεις, σήμερα –σκόρπια όλα, άλλωστε, στο Ελλάς του 2017…
– «Συμμορία». Εκ του συν και μείρομαι (εκχωρώ, κατανέμω, μοιράζω). Τι φωνασκείτε, λοιπόν; Προφανώς η μοιρασιά γινόταν τελείως στο πόδι, προχείρως, χωρίς μέθοδο, χωρίς κανόνες, τελείως χύμα. Καμία… οργάνωση, το λεπόν. Το αντίθετο: Εγκληματική ανοργανωσιά, θα λέγαμε, α; Όπερ έδει δείξαι.

– Το ερώτημα που απασχολεί πάντως, πρωτίστως και κυρίως, τη φίλαθλο κοινή γνώμη, είναι: Θα παίξει κανονικά τη Δευτέρα η «Δίκη» στον ΣΚΑΪ; (Πού λεφτά για Xanax στις μέρες μας; Η εκπομπή αυτή είναι μια κάποια λύσις…)

– Το Νόττινχαμ, έχει ακόμη Σερίφη;

– Δε θέλω, πάντως, να είστε γατάκια, γενικώς. Εφόσον, μπρε, μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Κομπότης, ποινή δεν πέφτει. (Νόμος).

– Δεν ξέρω τι λένε έγκυροι νομικοί κύκλοι. Από τα κανάλια, πάντως, η NOVA για τον Παναθηναϊκό καίγεται, μπας και δεν είναι του χρόνου στη Σούπερ Λίγδα. (Για τον Ολυμπιακό καίγεται πιο πολύ ο ΣΚΑΪ καθώς καταλαβαίνω…)

– Επειδής δεν τα ξέρω καλά αυτά τα νομικο-πολιτικά, ειλικρινώς ρωτάω, ως γνήσιος βλαξ: Παίζει, τώρα, ο Μαρινάκης να γίνει και επίσημα δήμαρχος Πειραιά; Ή θα κρατήσει αμφότερους τους ρόλους (τρόπος του λέγειν, ρε κακιασμένοι) ο Μόραλης;

– Εγώ, πάντως, αν μάθω ότι ο Αλαφούζος έστειλε λελούδια στο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού που έδωσε άδεια στον Κουφοντίνα, καθόλου δε θα εκπλαγώ. (Αλλιώς θα έπρεπε να παίζει όλη μέρα για το… Μαραθώνιο της Αθήνας, ο ΣΚΑΪ κι επειδής δεν ανήκει στις πρωτοβουλίες του «Όλοι μαζί μπορούμε» θα ερχόσαντε σε δύσκολη θέση οι παρουσιασταί του…)

– Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πάντως, ένα ξέρω εγώ: Χρειάστηκε ένα μικρό παιδί που, μες την άγνοιά του, είπε: «ο Βασιλιάς είναι γυμνός». Και δύο δικαστές που… «δεν ξέρουν τι είναι οφσάιντ» για φτάσει μια υπόθεση γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο σε κανονική δίκη…

– Και τώρα, τα υπόλοιπα ενώπιον του ακροατηρίου. (Έτσι προβλέπει το Σύνταγμα και έτσι θα γίνει, παρότι, καθώς διαπιστώνω από τα πρωτοσέλιδα των ημερών, μέγα μέρος αυτού του ακροατηρίου είναι τελείως… κουφό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ