Άρης: Δεν ασχολείται γιατί έχει «ξεφτιλίσει» την προπαγάνδα για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Άρης: Δεν ασχολείται γιατί έχει «ξεφτιλίσει» την προπαγάνδα για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Οι κιτρινόμαυροι δεν χρωστούν καμία εξήγηση αλλά δίνουν απαντήσεις στο γήπεδο, καθώς, έχουν κερδίσει τους ερυθρόλευκους και την τρέχουσα αλλά και την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ τα 14 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, κρίθηκαν (όταν υπήρχε νικητής) στο γκολ.

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος, παρά τα όσα γίνονται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με επίκεντρο τη διαιτησία, να επικεντρώσει την προσοχή του στο εκτός έδρας κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν, όπως, πάντα, για τη νίκη και για τους πολύτιμους βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που είναι και ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

Στον Άρη συνεχίζουν απερίσπαστοι την προετοιμασία τους ενόψει του συγκεκριμένου εκτός έδρας αγώνα για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, χωρίς να ασχολούνται με τους «ψιθύρους», τις «καφενειακές» συζητήσεις και την προπαγάνδα. Πολύ καλά κάνουν.

Πρώτον δεν χρωστάει καμία εξήγηση σε κανέναν, καθώς άπαντες, ακόμα και αυτοί που αφήνουν υπόνοιες δεξιά και αριστερά, γνωρίζουν πόσο καθαρή ομάδα είναι ο Άρης και δεύτερον, γιατί έχει «ξεφτιλίσει» την προπαγάνδα τους μέσα στο γήπεδο.

Οι αριθμοί, άλλωστε, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει (26/3/22) τον Ολυμπιακό και την περσινή αγωνιστική περίοδο, με 2-1 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά και την τρέχουσα σεζόν, με το ίδιο σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 5η αγωνιστική.

Η τελευταία, μάλιστα, είναι και η μοναδική νίκη που έχει κάνει σε ντέρμπι ο Άρης κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Η αναφορά, βέβαια, έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και σε άλλα παιχνίδια του στέρησαν βαθμό ή βαθμούς διαιτητικά λάθη.

Ακόμα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και τα 14 τελευταία επίσημα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τη Super League και το Κύπελλο, κρίθηκαν στο γκολ (όπου υπήρχε νικητής). Κάτι που σημαίνει ότι ήταν ανταγωνιστικά στον μέγιστο βαθμό.

ΥΓ. Η συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών «Kappa», δεν είναι η μοναδική την οποία δούλεψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του Άρη. Το σημαντικό είναι, μάλιστα, ότι στην τελική συμφωνία συμπεριλήφθηκε και η προμήθεια υλικού ένδυσης και στις ομάδες νέων των κιτρινόμαυρων. Μετά τη λήξη της σεζόν, θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες ανακοινώσεις, όπως, για παράδειγμα του νέου χορηγού στη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ