Χειρότερος γιατρός η λάθος διάγνωση!

Χειρότερος γιατρός η λάθος διάγνωση!

Θα σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτοί που το κατέστρεψαν;

Το έχουν καταλάβει οι αρμόδιες αρχές ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξει στο επόμενο πρωτάθλημα αλλά μας κάνει εντύπωση η προσέγγιση που επιχειρούν. Αν θα γίνει λίγκα με λιγότερες ομάδες που θα παίζουν πιο πολλές φορές μεταξύ τους τότε τι το ανατρεπτικό θα προκύψει; Ειδικά αν παραμείνουν οι ίδιοι διαιτητές.

Γιατί αυτό δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το πρωτάθλημα; Ο Σιδηρόπουλος, ο Παπαπέτρου, ο Μάνταλος, ο Βάτσιος, ο Στυλιαράς, ο Κατσικογάννης, ο Κομίνης ,ο Αρετόπουλος και κάποιοι από τους βοηθούς τους. Θα λυθεί αυτό με το VAR; Και ποιος θα το χειρίζεται το εργαλείο; Γιατί αν εμπιστευτούν τον… Κουκουλάκη, όπως είναι στο πρόγραμμα, τότε ας το… διακόψουν από τώρα να μη χάνουνε και χρόνο και να μην κοροϊδεύουν και τον κόσμο.

Το σχέδιο με τις λιγότερες ομάδες μπορεί να μην είναι απορριπτέο αν και δεν εξασφαλίζει τίποτα και προφανώς στην Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία, την Γερμανία και την Αγγλία είναι τόσο πίσω που δεν έχει πάει το μυαλό τους να κάνουν κάτι τέτοιο. Θα πει κανείς, ότι μπορεί το δικό μας ποδόσφαιρο να μπει στη ζυγαριά με το προηγμένο της Ευρώπης; Ούτε ως ανέκδοτο, πλην όμως αποτελεί ομολογία προς την οπισθοδρόμηση μία τέτοια απόφαση.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή, να ασπαστεί ο συνεταιρισμός της λίγκας τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ και να παίζουν ομάδες που να μπορούν να είναι αυτάρκεις με βάση κάποια όρια κι όχι να βγαίνει ο προϋπολογισμός από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι… επενδυτές-πρόεδροι να είναι οι τσάμπα μάγκες. Που το βρήκαν αυτό γραμμένο;

Απλά δεν γίνεται στην πράξη να αποφασίσουν τα μέλη της λίγκας εις βάρος της… τσέπης τους, άρα δεν προβλέπεται κάτι καλύτερο. Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πολλά και όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές δεν μπορούν να τα λύσουν αυτοί που τα δημιούργησαν. Ο χειρότερος γιατρός να ξέρετε ότι είναι η λάθος διάγνωση. Γιατί αν δεν βρεις από τι πάσχεις τότε ποια θεραπεία θα μπορέσεις να ακολουθήσεις;

Συνεπώς, στη διαιτησία θα πρέπει να καθαρίσει το τοπίο και όλα τα υπόλοιπα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Αν έπαιζε όμως ο… Κατσικογιάννης στο Άνφιλντ, τότε η Ρόμα δεν θα αναζητούσε καν το «νέο θαύμα» που ψάχνει και πάλι, τούτη τη φορά απέναντι στην Λίβερπουλ, καθώς ο «δικός μας» διαιτητής έχει καταργήσει τα πέναλτι, όπως μας το έδειξε και στη Ριζούπολη.

Στο δια ταύτα; Είναι λογικό να τρέχουν απελπισμένοι για να παρουσιάσουν… έργο, ώστε να αποφύγουν το grexit, μόνο που δεν μπορούν να σβήσουν τα όσα ανατριχιαστικά έγιναν και στα γήπεδα με τους διαιτητές και στα δικαστήρια με τις αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ