Και πού να σφίξουν οι ζέστες…

Και πού να σφίξουν οι ζέστες…

Ελένη Αυλωνίτου, Καμμένος, Κικίλιας, Ζουράρις, Κουρουμπλής, Τέρενς Κουίκ, Άδωνις Γεωργιάδης, κλπ. Το πολιτικό προσωπικό έχει σαλτάρει κι ο Κώστας Καίσαρης σηκώνει τα χέρια ψηλά.

ΕΙΝΑΙ το αβάσταχτο άγχος της επανεκλογής. Είναι ντε και καλά να πούμε κάτι που θα κάνει ντόρο. Είναι οι παρενέργειες από τη συνεχή και αδιάκοπη έκθεση στη δημοσιότητα. Δεν είναι μόνο η έκθεση στη ραδιενέργεια, που έχει επιπτώσεις. Εξ ίσου οδυνηρές, είναι οι παρενέργειες από την έκθεση στα ΜΜΕ. Ραδιόφωνο και τηλεόραση σε υπερβολικές δόσεις, βλάπτουν σοβαρά, την ψυχική υγεία. Είναι, που το αποκαλούμενο πολιτικό προσωπικό, δείχνει να έχει σαλτάρει. Με την ακράτεια στη γλωσσοδιάρροια να τους έχει κάνει να μην έχουν συναίσθηση τι λένε. Η Ελένη Αυλωνίτου, που όποτε βγαίνει στη τηλεόραση το στόμα της πάει σαν ραπτομηχανή, σφόδρα ενοχλημένη, επειδή ασχολήθηκε μαζί της ο Λάκης Λαζοπουλος, το τερμάτισε: «Έχουν δυσκολία να δεχτούν, μία ωραία γυναίκα, η οποία είναι πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει». Κι ακόμα η θερμοκρασία είναι στους 28 με 30, βαθμούς. Σκέψου τι έχει να γίνει, όταν θα σφίξουνε οι ζέστες.

-Ο αδάμαστος Πάνος Καμμένος, την έχει δει Νικηταράς, ο Τουρκοφάγος: «Οι Τούρκοι, έχουν πάθει αμόκ μαζί μου». Πολύ μεγάλη ιδέα για την πάρτη του, ο Πάνος. Ογδόντα εκατομμύρια Τούρκοι, δηλαδή, άλλη δουλειά δεν έχουνε, από το να ασχολούνται μαζί του;

Ζουράρις παρά το γεγονός, ότι είναι μεταξύ ογδόντα και θανάτου, βελτιώνει συνεχώς το ατομικό του ρεκόρ, στο ευρέως διαδεδομένο σπορ, της χήρας με τα 5 ορφανά: «Θα ήθελα, σαν ΠΑΟΚτζής στον τελικό να παίζαμε στο ένα ημίχρονο με την ΑΕΚ και στο άλλο με τη Λάρισα. Για να τους νικήσουμε και τους δύο». Ένας άνθρωπος, δίπλα του να τον πάει στον γιατρό δεν υπάρχει;

-Ο πάντα χαμογελαστός Τέρενς Κουίκ με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Όσκαρ Γκαρθία, είχε γράψει κάτι σε έκθεση μαθητή έκτης δημοτικού: «Δεν έκανε ο Τάκης. Ήρθε ο προπονητής για Όσκαρ ψυχοπλακωτικής ταινίας. Τώρα έπεσαν τίτλοι τέλους. Συνεχίζει με Κόντη ο Ολυμπιακός. Τουλάχιστον θα βλέπουμε ελληνόπουλα, με πίστη για τη φανέλα. Σας στηρίζουμε». Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω Τέρενς, υποδύεται τον Υφυπουργό Εξωτερικών.

-Ο Λαυρέντης Διανέλλος της κυβερνώσας Αριστεράς, γνωστός και ως Φώτης Κουβέλης, απεφάνθη: «Είμαστε σ’ έναν ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο». Προφανώς για να ενισχύσει τον τουρισμό ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.
-Ένας Ανδρέας Νεφελούδης, που βγάζει μεροκάματο σαν γενικός γραμματέας του υπουργείου εργασίας, έβαλε τις φωνές: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου». Και μας τι μας νοιάζει; Στην αστυνομία να πας. Κι εν πάση περιπτώση έτσι και του την πέσουνε ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή του συντρόφου Τόσκα: Να κάνει πως κοιμάται.

Δημήτρης Παπαδημούλης, ο άνθρωπος, που έχει κάνει το Twitter λάστιχο, όπως οι 15χρονοι το πουλί τους, απεφάνθη: «Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα έως ότου τα δύο παιδιά μας επιστρέψουν στην πατρίδα». Παλιά, οι αριστεροί βγαίνανε στα βουνά. Σήμερα, έχουν καταθέσεις ενός εκατομμυρίου και κάνουν αγώνα από τις Βρυξέλλες.

Βασίλης Κικίλιας, σίγουρος για τη μεγάλη παράταξη που ακούει στο όνομα Νέα Δημοκρατία, δεσμεύτηκε: «Εμείς θα ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας». Κι έχεις κάποιους να ψάχνουν να βρουν, από που βγήκε, το ψηλός και μαλάκ@ς.
Κουρουμπλής, είναι βέβαιος ότι αποτελεί το κέντρο του κόσμου: «Κάθε μέρα σηκώνομαι στις έξι και κάνω διάδρομο». Ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τίναξε τη μπάνκα στον αέρα: «Είμαι από τη φύση μου αντιεξουσιαστής. Δεν μου αρέσουν τα αξιώματα». Από εισαγγελέας, στην ΕΥΠ επί Καραμανλή και αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης σήμερα επί Τσίπρα. Ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο.

Κώστας Σημίτης, συγκλόνισε: «Χρήσιμη η διαμόρφωση ενός πολιτικού αρχείου». Η απόλυτη επιβεβαίωση, του ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται.

Και κλείνω, με το all time classic, του αξεπέραστου, Αδωνι Γεωργιάδη. Ο Αρχιμήδης, είπε «εύρηκα», ο Ηράκλειτος, «είπε τα πάντα ρει» κι ο αντιπρόεδρος, «έχει πολλά να δώσει ακόμα ο Μπογδάνος, στη μάχη κατά του Σύριζα». Το ξαναλέμε λοιπόν, για δεύτερη φορά: Σκέψου τι έχει να γίνει, όταν θα σφίξουν οι ζέστες.

Στη μουσική επιλογή, Jelly Morton & The Red Hot Peppers – Dead Man Blues.

https://www.youtube.com/watch?v=q2h7XqeLvpo

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ