Ο Ανιγκό έστειλε «μήνυμα» σε όλους

Ο Ανιγκό έστειλε «μήνυμα» σε όλους

Ο Γάλλος τεχνικός θέλει να είναι όλοι στην… τσίτα για το μεγάλο παιχνίδι και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν αποκάλυψε τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και το μεγάλο αυτό παιχνίδι είναι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, «όλα τα λεφτά» για τους πειραιώτες αλλά και για τους «πράσινους».

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (με ανατροπή) και θέλουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα του «τριφυλλιού» για να πιάσουν τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την σημερινή προπόνηση στο Ρέντη και είναι ξεκάθαρο ότι ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Ζοσέ Ανιγκό, έστειλε «μήνυμα» σε όλους τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης: Τον τελείωσε η Λεχ Πόζναν

Ο Γάλλος προπονητής των πρωταθλητών δεν «άνοιξε τα χαρτιά» του σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στους «πράσινους».

Και είναι ξεκάθαρο πως αυτή είναι μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν έγινε από τον κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Ο Ζοσέ Ανιγκό θέλει να έχει όλους τους παίκτες του στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο. Θέλει να είναι με λίγα λόγια όλοι στην… τσίτα για το μεγάλο παιχνίδι και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν αποκάλυψε τα πλάνα του.

Είναι προφανές ότι ο Γάλλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν θα πάρει απόφαση το πρωί της Κυριακής.

Θέλει όμως να είναι όλη η ομάδα σε εγρήγορση, να είναι όλοι οι παίκτες πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν το ματς.

Αυτό άλλωστε έκανε ο Ανιγκό και την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς κανένας παίκτης δεν ήξερε μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, την εντεκάδα που θα ξεκινούσε το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Και θυμίζουμε ότι ο Γάλλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» είχε κάνει και την έκπληξη ανακοινώνοντας την παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών.

Ο Ανιγκό δεν θέλησε να πει το παραμικρό σε κανέναν στο Ρέντη, αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μάθουν το βασικό σχήμα μερικές ώρες πριν την έναρξη του μεγάλο αγώνα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει με καλή ψυχολογία στη Λεωφόρο, μετά την σημαντική νίκη που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με ανατροπή.

Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Απομένει πλέον να δούμε το απόγευμα της Κυριακής, τις επιλογές που θα κάνει ο Γάλλος τεχνικός για την εντεκάδα της ομάδας του κι αν έχει ετοιμάσει και κάποια… έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ