Σέρχιο Κόκε : O ορισμός του παίκτη που αδίκησε τον εαυτό του

Σέρχιο Κόκε : O ορισμός του παίκτη που αδίκησε τον εαυτό του

Ο Σέρχιο Κόκε γίνεται σήμερα 35 ετών, όντας ο πιο ποιοτικός και ο πιο πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα του Άρη τα τελευταία χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2006 ένας Ισπανός ποδοσφαιριστής θα φτάσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου θα τύχει υποδοχής από αρκετούς οπαδούς του Άρη. Με άσπρο πουκάμισο, κόκκινο παντελόνι και με αρχική έκπληξη αποτυπωμένη στο πρόσωπο του, γι αυτό που συνάντησε. Στη συνέχεια, βέβαια, πήρε και αυτός έναν πυρσό στο χέρι και έγινε ένα με τον κόσμο. Ήταν η πρώτη επαφή του Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο με τον Άρη.

Κανείς δεν περίμενε, ίσως, ότι αυτός ο 23χρονος Ισπανός θα έχει αυτή την εξέλιξη. Ο Κόκε άφησε ένα λιμάνι (αυτό της Μαρσέιγ) και ήρθε σε αυτό της Θεσσαλονίκης για να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πόλης. Τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, ξεχώρισε αμέσως και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν κλασσικός επιθετικός, τα δυο πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα βοήθησε πάρα πολύ και στο σκοράρισμα.

Δεν είναι υπερβολή αν πει κανείς ότι ήταν ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Άρη τα τελευταία χρόνια. Έγινε αρχηγός της ομάδας και κάτι παραπάνω από ένας ξένος παίκτης της. Αλλά όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, αδίκησε τον εαυτό του. Έγινε ο πιο πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Άρη τα τελευταία χρόνια.

Μας χάρισε , όμως, πολύ όμορφες στιγμές, με αποκορύφωμα τα δυο γκολ που πέτυχε επί της τότε κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στην μοναδική εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στην Ισπανία.

Θυμηθείτε 17 από τα γκολ του Σέρχιο Κόκε με τη φανέλα του Άρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ