Στην Κέρκυρα ήρθε ένα απολύτως λογικό αποτέλεσμα

Στην Κέρκυρα ήρθε ένα απολύτως λογικό αποτέλεσμα

Όχι θετικό, αλλά λογικό. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ματς μεταξύ της Κέρκυρας και της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί στόχος τώρα είναι το νταμπλ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε ομάδα που αποτελείται από… ανθρώπους, είναι λογικό να «ξεκουραστεί». Ειδικά όταν έχει μπροστά της έναν ασύλληπτα σημαντικό και δύσκολο αγώνα, που θα αποτελεί όντως ντέρμπι γοήτρου – σε αντίθεση, φυσικά με το σημερινό.

Οι παίκτες βρίσκονται μπροστά σε μία κορύφωση: Η δουλειά ολόκληρης της χρονιάς αποτυπώθηκε μεν στο πρωτάθλημα, αλλά η κατάκτηση και του Κυπέλλου -που είναι ούτως ή άλλως από μόνη της σημαντική- αν έρθει θα κλείσει οριστικά τα στόματα που μιλάνε για χάρτινο πρωτάθλημα και ηθική νίκη του ΠΑΟΚ.

Οπότε σήμερα η ΑΕΚ κατέβηκε σε ένα χαλαρό ματς, με ξεκούραστους παίκτες, χωρίς κανένα άγχος για τη νίκη.

Και καλά έκανε, με δεδομένο ότι δεν χρειάζονται ούτε επιδείξεις ισχυρού γοήτρου απέναντι σε ομάδες σαν την Κέρκυρα, ούτε ρίσκα (συσσώρευση κούρασης, τυχόν τραυματισμοί κλπ).

Μοναδική εξαίρεση εκτιμώ πως αποτελεί η επιλογή του Γιακουμάκη στην 11αδα. Όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό έτσι και τώρα το 9αρι της Ένωσης αγωνίστηκε ως βασικός. Ο ταλαντούχος φορ στάθηκε άτυχος κατά την χρονιά που μας πέρασε, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός το κράτησε πίσω. Η παρουσία του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο και πολλή δουλειά μέχρι να βρει τον ρυθμό του, αλλά η εμφάνισή του στην 11αδα δείχνει ότι προετοιμάζεται και σημαντικές παρουσίες με την χρονιά που μας έρχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ