Στην Τούμπα δεν υπάρχει μόνο η βαθμολογική υποχρέωση…

Στην Τούμπα δεν υπάρχει μόνο η βαθμολογική υποχρέωση…

Δεν θα κλείσει αυτή η χρονιά με ισορροπημένες εντυπώσεις επειδή ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν νίκησες γιατί η γραμμή του οφσάιντ μπήκε όπως μπήκε. Επαιξες με τον Παναθηναϊκό και νίκησες , αποδεικνύοντας ότι σέβεσαι την ιστορία σου και την θέληση των οπαδών σου. Εχεις την υποχρέωση αλλά και την δυνατότητα να συμπεριφερθείς αγωνιστικά στην Τούμπα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 21-19: Εκαναν το 1-0 οι Κιτρινόμαυροι

Να παίξεις για να νικήσεις. Δεν θα κλείσει αυτή η χρονιά με ισορροπημένες εντυπώσεις επειδή ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η Τούμπα περιμένει τους ερυθρόλευκους για να αποδείξουν ότι έχουν την ικανότητα αλλά και το τσαγανό να πάρουν αποτέλεσμα και να αφήσουν ανοικτή τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι στόχος όχι αμελητέος η συμμετοχή στη δεύτερη κι όχι την τρίτη διασυλλογική διοργάνωση. Στόχος που σχετίζεται και με το ποιοι παίκτες θα έρθουν το καλοκαίρι να παίξουν στο λιμάνι αλλά και με ποια προσδοκία εσόδων θα γίνει ο προγραμματισμός. Είναι και το γόητρο βέβαια. Για όλους αυτού τους λόγους ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα για να πάρει αποτέλεσμα και από τον ΠΑΟΚ και από τον Ευαγγέλου.

Αυτό που έκανε η ΚΕΔ με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή είναι στα όρια της πρόκλησης αν δεν τα ξεπερνά κιόλας. Και Ελληνας διαιτητές κατά παράβαση των συμφωνηθέντων και ο Ευαγγέλου.

Κι έτσι όπως έχουν τα πράγματα οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που είχαν στα δυο προηγούμενα ντέρμπι.

Να κάνει ανάλογο και στο τρίτο. Ο συμπαγής Ολυμπιακός που παρουσίασε σε αυτά τα παιχνίδι α ο Ζοζέ Ανιγκό θα χρειαστεί να εμφανιστεί και στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και αυτή η ταλαιπωρημένη ομάδα έχει τις προϋποθέσεις να φύγει από το γήπεδο της Τούμπας με ανοικτό το ενδεχόμενο του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς δεύτερες σκέψεις στο παιχνίδι.

ΑΕΚ δεν πρόκειται να του χαριστεί στον τελικό του Κυπέλλου για να του ανοίξει από αυτή την διαδρομή την συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Κατά συνέπεια ο Λουτσέκσου θα παίξει για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις του.

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν για δυο αποτελέσματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα στηθεί από τον Γάλλο τεχνικό για να πάρει την ισοπαλία. Τέτοια αντιμετώπιση του ματς εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους πέραν του ότι έρχεται σε αντίθεσή με την ιδιοσυγκρασία του κόσμου. Όταν είσαι μεγάλη και σε εξυπηρετεί και η ισοπαλία , παίζεις για να νικήσεις. Όπως θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, άσχετα με την εικόνα του παιχνιδιού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ