«Ο Γκατούζο βασικός στόχος του Ολυμπιακού» (pic)

«Ο Γκατούζο βασικός στόχος του Ολυμπιακού» (pic)

O γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, αναφέρει πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο.

Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο επαναφέρει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος. Ο Νικολό Σίρα, που είναι από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα, τονίζει πως ο «Ρίνο» είναι ο βασικός στόχος των Πειραιωτών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

«Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για να γίνει νέος προπονητής της ομάδας από τον Ιούλιο. Η ελληνική ομάδα προσπαθεί να πείσει τον πρώην προπονητή της Νάπολι να αποδεχτεί την πρότασή του», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: Θλίψη στον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Γιώργος Χριστοβασίλης (Pic)

Θυμίζουμε πως το όνομα του Γκατούζο είχε «παίξει» δυνατά το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο στη συνέχεια υποχώρησε, με άλλα ονόματα να έρχονται στην επιφάνεια και εκείνο του Σεργκέι Ρεμπρόφ να είναι ψηλά στη λίστα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την υπόθεση του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό ώστε να μην χαθεί χρόνος ενόψει της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ