Έτσι θα παίξει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Έτσι θα παίξει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Πως προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Ανιγκό για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

H Superleague ολοκληρώνεται απόψε (14/5) με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, και ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν, κόντρα στον ΠΑΟΚ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι για τρία σερί ματς αήττητοι αήττητοι, με Βόλο, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις παίρνοντας φυσικά και το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η Τούμπα.

Με τα ίδια πρόσωπα

Γι’ αυτό ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να παραμείνει πιστός στο πλάνο των τελευταίων αγώνων, ακολουθώντας την ίδια συνταγή, η οποία και του έδωσε σημαντικές λύσεις στα δύο τελευταία ντέρμπι. Έτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, οι τρεις χαφ στο κέντρο θα διατηρηθούν.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν θα προβεί σε αλλαγές χρησιμοποιώντας ίδιο σύστημα και ίδια πρόσωπα που του πρόσφεραν σταθερότητα στα μετόπισθεν, έναν ισχυρό άξονα που μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και επιβάλλοντας το παιχνίδι των Πειραιωτών, αλλά και ταχύτητα όταν η ομάδα βρισκόταν σε κατάσταση επίθεσης.

Έτσι λοιπόν ο Τζολάκης αναμένεται να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, παρά την επιστροφή του Πασχαλάκη, με την άμυνα να αποτελείται από τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ (από δεξιά προς τα αριστερά). Στα χαφ θα παραμείνει η τριπλέτα των Εμβιλά, Χουάνγκ και Σαμασέκου, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μπιέλ, Φορτούνης και Μπακαμπού.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλην του Πασχαλάκη που επέστρεψε πολύ γρήγορα, στην αποστολή είναι και ο Ουσεϊνού Μπα που ξεπέρασε επίσης τον τραυματισμό του, ενώ εκτός βρίσκεται ο Ραμόν καθώς είναι τιμωρημένος.

Ο πρώτος από τους δύο… τελικούς για τον ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει… δύο τελικούς. Πριν τον «κανονικό» με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν εκείνοι το καλό εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League και να είναι εξασφαλισμένοι ό,τι κι αν συμβεί στο ματς με την Ένωση.

Παράλληλα το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς αναμένεται να είναι το τελευταίο των Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί με τον δικέφαλο στο στήθος, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται και δεν θα ανανεωθούν. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει και ευχάριστα νέα μιας και επιστρέφουν Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον και Σάστρε. Βέβαια παραμένουν εκτός Ολιβέιρα και Νάρεϊ, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Κούρτιτς έπειτα από έξι μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ