Δεν μπορούν να αγγίξουν την λάμψη του

Δεν μπορούν να αγγίξουν την λάμψη του

Απόλυτα δικαιολογημένη η έκρηξη του τεράστιου Νίκου Γκάλη στα σενάρια αναφορικά με την υποψηφιότητα του για τις βουλευτικές εκλογές

Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, από ποιο κόμμα θα γινόταν η πρόταση ή για να είμαι πιο σωστός, σε ποιο κόμμα θα χρέωναν οι σεναριογράφοι την πρόταση προς τον Νίκο Γκάλη, σε ότι αφορά την «υποψηφιότητα» του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν θα ίσχυε.

Πολύ απλά γιατί ο κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα, δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να εμπλακεί με την πολιτική σκηνή. Δεν υπάρχει πιο αγαπητός Έλληνας, δεν υπάρχει πιο γνωστός Έλληνας. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να μπλέξει με την πολιτική; Ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, φέρνοντας τους κοντά στον αθλητισμό.

Ο άνθρωπος που , μαζί με τους υπόλοιπους, έκανε τον Αυτοκράτορα Άρη ομάδα όλων των Ελλήνων. Ο άνθρωπος τον οποίον ακόμα και σήμερα ευχαριστούν γονείς, γιατί βοήθησε στο να ξεμπλέξουν τα παιδιά τους από τα ναρκωτικά  και να απομακρυνθούν από αυτή την μάστιγα.

Ο Γκάλης δεν τους έχει καμία ανάγκη. Αντίθετα, αυτοί θα ήθελαν πολύ να πάρουν λίγη από την λάμψη του. Δεν μπορούν, όμως, να τον αγγίξουν. Δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική. Αν ο Γκάλης αποφάσιζε να βάλει μόνος του υποψηφιότητα, χωρίς κανένα κόμμα θα συγκέντρωνε το 99.9%  των ψήφων, από τον κόσμο που τον λατρεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πιθανότατα ο μοναδικός που δεν θα τον ψήφιζε, να ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ