Ένα μοναδικό φαινόμενο

Ένα μοναδικό φαινόμενο

Ο αριθμός τίτλων που έχει κατακτήσει η ομάδα του λιμανιού στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα είναι εξωπραγματικός και σίγουρα… απλησίαστος για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε και το φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας τον τρίτο τελικό της Βουλιαγμένης με 11-7.

Είναι ένας ακόμα τίτλος για το τμήμα του πόλο αλλά είναι παράλληλα κι ένας ξεχωριστός τίτλος για την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ενωμένη τα 300 τρόπαια (pics)

Με την κατάκτηση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 300 τίτλους στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα στην τρισένδοξη ιστορία του κι αυτό συνιστά ένα τεράστιο, ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα.

Μια μυθική πορεία για τον λαοφιλέστερο σύλλογο της χώρας, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει σε δρόμους επιτυχιών και δόξας.

Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ένα μοναδικό φαινόμενο και η δυναμική των «ερυθρόλευκων» χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα ανεξάντλητη.

Ο αριθμός τίτλων που έχει κατακτήσει η ομάδα του λιμανιού στα ομαδικά αθλήματα είναι εξωπραγματικός και σίγουρα… απλησίαστος για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Και η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει. Δεν σταματά να διεκδικεί ακόμα καλύτερο μέλλον, δεν σταματά να μάχεται για να σηκώσει κι άλλες κούπες.

Στόχος φυσικά να μπορέσουν σε λίγα χρόνια να πανηγυρίσουν οι οπαδοί του συλλόγου, την κατάκτηση 400 τίτλων στα κορυφαία ομαδικά αθλήματα.

Γίνεται βεβαίως εύκολα αντιληπτό ότι για να φτάσει σε αυτό το μυθικό νούμερο η ομάδα του λιμανιού, χρειάστηκε να γραφτούν «θρίαμβοι σαν παραμύθια».

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και επιμονή.

Έτσι προχωρά ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί των πειραιώτων έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Γιατί πολύ απλά η τεράστια δύναμη που λέγεται Ολυμπιακός, έχει μιαν ανεπανάληπτη ορμή που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Όλα τα τμήματα του συλλόγου πανηγύρισαν αυτό το μοναδικό επίτευγμα και τούτο φανερώνει την ενότητα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Κι αυτή η ενότητα είναι που δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού, αυτή η ενότητα κάνει πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό.

Οι 300 τίτλοι στα τοπ ομαδικά αθλήματα είναι ένα μυθικό ρεκόρ, είναι μιαν ακόμα απόδειξη «ερυθρόλευκου» μεγαλείου κι όπως προαναφέραμε ο στόχος πλέον είναι ο αριθμός 400.

Ο Ολυμπιακός προχωρά με μπροστάρη τον κόσμο του και γιορτάζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ