Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ενωμένη τα 300 τρόπαια (pics)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ενωμένη τα 300 τρόπαια (pics)

Σε μια σημαδιακή κίνηση, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, βρέθηκαν μαζί για να πανηγυρίσουν τον 300ο τίτλο του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Σε όλα τα αθλήματα η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα χαρά στον κόσμο της και επιτυχίες, κατακτώντας την μία κορυφή μετά την άλλη.

Απόψε οι Πειραιώτες γιόρτασαν ακόμα μία σπουδαία στιγμή στην ιστορία τους καθώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, ο σύλλογος έφτασε τους 300 τίτλους σε όλα τα μεγάλα ομαδικά σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ), πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό και απλησίαστο επίτευγμα.

Διαβάστε επίσης: «Κάτι τρέχει με τον Φαράζ»: Επιμένουν στην Κύπρο για τον Γάλλο winger της ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό

Σε μια συμβολική κίνηση, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι και από τις τρεις διοικήσεις του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος και της εταιρικής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη νέα τεράστια επιτυχία του συλλόγου, ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι και οι τρεις διοικήσεις μαζί έκαναν την ίδια ανάρτηση μετά το τέλος του αγώνα.

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

Η ανάρτηση της ΚΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ