Λίβερπουλ : Στον τελικό με τη φανέλα της

Λίβερπουλ : Στον τελικό με τη φανέλα της

Οι τρεις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου η Λίβερπουλ να ανέβει επίπεδο και στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εναν πολύ ωραίο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ θα δούμε ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ. Πολλοί ίσως δεν περίμεναν ότι η ομάδα του Κλοπ θα φτάσει τόσο μακριά στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το κατάφερε, χάρη στην εξαιρετική τριάδα που διαθέτει στην επίθεση, αλλά και στη πολύ βαριά φανέλα που διαθέτει.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να χάσει από την ουραγό της βαθμολογίας, Γουέστ Μπρόμ. Δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση. Ούτε , καν, στους οπαδούς της, που έχουν συνηθίσει αυτήν την αστάθεια αποτελεσμάτων. Στην Ευρώπη, όμως, είναι άλλη ιστορία.

Εκτός από την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στο παλμαρέ της, θα πρέπει η χρονιά που διανύουμε να αξιοποιηθεί κατάλληλα, προκειμένου η Λίβερπουλ να ανέβει επίπεδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι κινήσεις που θα γίνουν, θα πρέπει να είναι λίγες και στοχευμένες.

Ένας τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου, που θα προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στους αμυντικούς του, αλλά και στους οπαδούς της Λίβερπουλ που αγχώνονται σε κάθε στημένη φάση. Έναν κεντρικό αμυντικό ποιότητας δίπλα στον Φαν Ντάικ και ένα κεντρικό χαφ , που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της.

Υ.Γ Πολλά ονόματα ακούστηκαν ήδη για τον πάγκο του Άρη και ακόμα περισσότερα θα ακουστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι συγκεκριμένοι, πάντως, δεν θα περάσουν, πάντως, ούτε έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Υ.Γ 1 Για να αρχίσουμε να μιλάμε για μεταγραφές και ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να αποφασίσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το «χτίσιμο» του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ