Ο Βίντρα και η νέα φιλοσοφία στις μεταγραφές

Ο Βίντρα και η νέα φιλοσοφία στις μεταγραφές

Η περίπτωση του διεθνούς Τσέχου επιθετικού εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο Άρης να «φτιάξει» τα αποδυτήρια του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που διέγνωσε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα για τον Άρη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και είχε ως αποτέλεσμα την μέτρια πορεία και την υλοποίηση μόνο του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου, της εξόδου στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ήταν και αυτό της έλλειψης πειθαρχίας.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής ξεκαθάρισε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει, καθώς μόνο σ΄ αυτήν την περίπτωση θα μπορέσει ο Άρης να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μάλιστα, αποφάσισαν ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ενώ την άποψη αυτή ενστερνίστηκε και ο προπονητής, Τόλης Τερζής.

Ο Άρης προσπαθεί, λοιπόν, να «φτιάξει» τα αποδυτήρια του και να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή στη νέα σεζόν. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια εντάσσεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λούκας Ρουπ. Ακόμα, προς την απόκτηση παικτών που δεν θα δημιουργούν το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, στρέφεται η έρευνα των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων.

Το όνομα του Ματέι Βίντρα, είναι μέσα στη λίστα των ανθρώπων του Άρη. Για την ακρίβεια, είναι αυτό που «παίζει» περισσότερο τη δεδομένη χρονικό στιγμή, από οποιοδήποτε άλλο έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Τσέχος επιθετικός, άλλωστε, μόνο άγνωστος δεν είναι για τους κιτρινόμαυρους, που είχαν φτάσει κοντά στην απόκτηση του και τον Δεκέμβριο. Παίκτης με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και στα γήπεδα της Αγγλίας, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνίζεται στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Βίντρα δεν είναι, φυσικά, πρόταση του Παλίκουτσα, καθώς υπήρχε, όπως προαναφέρθηκε, στη λίστα του Άρη από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Συγκεντρώνει, όμως, τα στοιχεία, αγωνιστικά και μη, που έχει θέσει ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, σε ότι αφορά τους παίκτες του νέου ρόστερ.

Δεν είναι δεδομένο ότι ο διεθνής Τσέχος φορ θα αποκτηθεί από τον Άρη. Αν, όμως, μείνει ελεύθερος, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων. Ακόμα, όμως, και αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δείχνει που θέλουν να κινηθούν οι άνθρωποι του Άρη.

Με παίκτες όπως οι Μπράμπετς, Νταρίντα και τώρα ο Βίντρα. Ποδοσφαιριστές που εκτός από την αγωνιστική τους αξία, δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα και με τη συμπεριφορά τους. Κοινός παρονομαστής για τους προαναφερόμενους, ότι έχουν και τον ίδιο εκπρόσωπο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης έχει ήδη, καλό, δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΥΓ. Εκτός από τον Βίντρα, ο Άρης έχει στη λίστα του και άλλους δυο επιθετικούς. Η δεύτερη κίνηση για φορ, όμως, θα προχωρήσει, μόνο, αν τελικά υπάρξει συμφωνία των κιτρινόμαυρων με τον Γκρέι για τη λύση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ